Zengin`den Seven`e sert sözler

MHP’li Ömer Zengin; “Nusret Seven bundan aylar önce Parti’de istifalar adeta bir kasırgaya dönüştüğünde ‘Milliyetçi Hareket Partisi ile bir bağım kalmadı’ açıklaması yapmıştı” dedi.

Zengin`den Seven`e sert sözler

 MHP Bafra Belediye eski Başkan Aday Adayı Nusret Seven’in; “Şahsımın Milliyetçi Hareket Partisi dışında İyi partiye geçtiğimi ifade edenler; biz gözümüzü Büyük Ülkü davasında açtık ve inşallah bu yapıda gözümüzü kapatacağız” ifadeleriyle başlayan açıklamalarına MHP’li Ömer Zengin’den cevap geldi.

Ömer Zengin sosyal medya hesabından bulunduğu paylaşımda; “Nusret Seven bundan aylar önce Parti’de istifalar adeta bir kasırgaya dönüştüğünde ‘Milliyetçi Hareket Partisi ile bir bağım kalmadı’ açıklaması yapmıştı. Kendisi Devlet memuru ve Parti’ye üye olamadığı için dolayısı ile Parti’den istifa edemedi ama sosyal medya aracılığı ile Parti’den bağını kopardı. Bunun üstüne de bende kendisiyle iyi dalga geçmiştim o zamanlar. Bağları koparma Süreci sonunda ise Parti hakkında Facebook’da periyodik olarak oldukça olumsuz yazılar yazmıştı. Seçim süreci geldiğinde ise adı İP ile Milletvekilliği aday adaylığında anılan Afşin Hatipoğlu’na’ İP’ten aday adayı olan Dilek Kiraz Beniz’e adını hatırlayamadım Samsun'da başka partilerden aday adayı olan bir kaç kişiye daha seçim süreci boyunca paylaşımlar yaparak destek olmuştu. Facebook sayfasına bakın son 18 ayda Milliyetçi Hareket Partisi hakkında veyahut Partimizden Aday olan hiç bir kimseye destek vermemiş, başarı dahi dilememiş. Lakin İP’ten aday olan İp Ankara İl Başkanı başta olmak üzere yurdun her yerinde İp’ten aday o arkadaşlarına eskiden Ülkücü tüm aday ve adaylarına adaylarına başarılar paylaşımları yapmıştır. Destek verdiği en az 14-15 kişi var bu şekilde. Milliyetçi Hareket Partisi'nde aday olan hiç mi arkadaşın yoktu? Bir arkadaşının Milletvekili adaylığı resmini paylaşmadın? Bütün arkadaşların mı İP'e geçti? Bu malum şahıs aylardır Partimizin, Ocağımızın, Vakfımızın ve Sendikasının kapısından dahi içeri dahi girememiş, girmemiştir. Bu malum şahıs herkes çok iyi bilir ki İp’in önde gelenlerinden Yaşar Hocaoğlu, Tevfik Güven, Mustafa Yazıcı ve Tayyar Hatipoğlu ile sık sık Çilhane’deki meşhur ofiste buluşmakta İp’lileri kendine can yoldaşı yapmış İp’in Bafra Belediye Başkanlığı için bu isimlerle pazarlık yapmış lakin bu isimler İp’e üye dahi olamamışlardır. Bu malum şahsın kardeşi ve kendisi Sinan Ogan ile beraberken Akşener hakkında çokça ağır cümleler kurmuşlar lakin kamuoyunda İp Rüzgarı esmeye başlayınca birden bire öyle bir dönüş yaptılar ki kadın hakkında çay ocaklarında ve bulundukları ortamda kadına “Meral Hanım” demeye başlamışlar ve destek vermişlerdir. Bu saydığım isimler Milliyetçi Hareket Partisine oy dahi atmamış, Partimizle bir bağları kalmamıştır. Nusret Seven Efendi güya bize “Müfteri” demiş! Ama Milliyetçi Hareket Partisi ile tüm bağlarını koparttın yazını ve Partimizi lanetlediğin yazılarını silmişsin! Sen adam değilsin...” ifadelerini kullandı.

 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER