BAFRA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN 78. MEVLİD

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından derneğin kuruluşundan bu yana her ay düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programının 78.si bugün dernek binasında gerçekleştirildi.

BAFRA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN 78. MEVLİD

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından derneğin kuruluşundan bu yana her ay düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programının 78.si bugün dernek binasında gerçekleştirildi. Ekim ayı şehitleri Polis Memuru Salih Ersin, J.Onb. Mustafa Pilan, J. Komd. Er Ünal Ertürk, J. Uzm. Çvş. Bayram Aksu, J. Komd. Er Erol Haspulat, Sıhh.Komd. Er . Hüseyin Var, J. Astsb. Suat Sarı, J. Komd. Er Erdoğan Altınel, J. Er Aydın Uyar, Öz.
Hrkt. Polis Memuru Oktay Uçar, tüm şehitlerin, Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ebediyete intikal etmiş tüm gazilerin ruhuna düzenlenen programa Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci,Bafra Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, Türk Eğitim Sen. Bafra Temsilcisi Hakan Eroğlu, Bafra Vaizi Şaban Uzal, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı. Bafra 15 Temmuz Şehitler Cami imamı Hafız Cihan Kodal, derneğin fahri imamı Necattin Boyun (Bülbül hoca) Çetinkaya mah. Cami imamı İsmail Sipahi, Şervan mah. Cami imamı Aslan Çalışkan, Derbent mah. Cami imamı Niyazi Kasa hocalarca okunan Kur’an-ı Kerim, ilahilerin ardından Bafra Vaizi Şaban Uzal hoca sohbette bulundu.
Program duanın yapılması ve ikramla sona erdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER