banner223

BAFRA ŞİİR KULÜBÜ'NDEN ŞİİR DİNLETİSİ

Bafra Musiki Cemiyeti'nin 40. Yıl Kutlamaları ve Sanat Günleri Kapsamı'nda şiir dinletisi gerçekleşti. Sunuculuğunu özel bir okulda görevli Türkçe öğretmeni Derya Kırbaş'ın yaptığı dinletiye katılım yoğun oldu.

Bafra Musiki Cemiyeti'nin 40. Yıl Kutlamaları ve Sanat Günleri Kapsamı'nda şiir dinletisi gerçekleşti. Sunuculuğunu özel bir okulda görevli Türkçe öğretmeni Derya Kırbaş'ın yaptığı dinletiye katılım yoğun oldu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in mazereti nedeniyle yer almadığı etkinliğe; belediye başkan vekili İsmail Kurt, Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, Bafra Şiir Kulübü Başkanı Fatma Hatun Esen, Bafra CHP Kadın Kolları Başkanı ve yazar Fatma Şener Dursun, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, Bafra ADD İlçe Başkanı Fazilet Canıgür, Samsun Haber Gazetesi Köşe Yazarı Şakir Demirci, Bafra Musiki Cemiyeti koro üyeleri, eğitimciler ve çok sayıda davetli katıldı.
Şiir Dinletisine Bafra , Samsun ve Sinop'tan şairler ile THM sanatçısı Cihangir Dülger de bağlaması ve güzel türküleriyle renk kattı. Program Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'mızla başladı.

Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Bafra ADD İlçe Başkanı Fatma Dursun Şener ve Bafra Şiir Kulübü Başkanı Fatma Hatun Esen birer konuşma yaptılar. Küçük şair Yaren okuduğu " Mehmetik " adlı şiiriyle alkış aldı.

Şiir Dinletisi'ne katılan şairler şöyle: Aslen Samsunlu olup Sinop Üniversitesi'nde görevli Türkan Yeşilyurt, Gümüşhane Torul doğumlu olup Samsun'da ikâmet eden emekli eğitimci, şair, yazar Zekeriya Çavuşoğlu, Emekli Türkçe Öğretmeni, Bafra ADD İlçe Başkanı ve şair Fatma Şener Dursun, BAFSAK Başkanı Cemile Çelebi, OMÜ Kültür, Spor Etkinlikleri Şube Müdürü ve akademisyen şair, Haber Gazetesi Köşe Yazarı Ersin Erge, şair Neşet Karaçaltı, emekli öğretmen, şair ve Bafra Haber Köşe Yazarı Kevser Küçük, eğitimci, şair Saynur Yıldız Çelik, Türkçe öğretmeni, öykü yazarı Semrin Şahin, şair ve yazar bir babanın kızı, şair Gökçe Cansu Usta, Ziraat Mühendisi ve sivil toplum örgüt mensubu, şair Esra Karagöl, eğirimci ve şair Ülker Karataş.

Ayrıca şiir dinletisine katılan özel bir kolejde görevli, müzik ve tiyatro alanlarında çalışmaları olan Cihangir Dülger de bağlamasıyla seslendirdiği güzel türkülerle programa renk katan isimler arasında yer aldı.












Oktay ZERRİN- Bafra
 

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2017, 17:34

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER