Bafra TSO’dan Bafra Kaymakamı TÜRKEL’e Ziyaret

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Meclis Başkanı Nur Aydıner Meral ve beraberindeki heyet Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Bafra TSO’dan Bafra Kaymakamı TÜRKEL’e Ziyaret

 Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Meclis Başkanı Nur Aydıner Meral ve beraberindeki heyet Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel’e  hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel'in ilçeye yararlı hizmetlerde büyük katkıları olacağına inandıklarını ve yeni dönemde her konuda uyumlu çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti. Başkan Başar mevcut yürütülen çalışmalar ve önümüzde ki dönemlerde ki projeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaretlere; Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Meclis Başkanı Nur Aydıner Meral, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuloğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Mustafa Tokur, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kenan Kalay, Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Delegesi Coşkun Atasoy, Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Erduran, Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Süzen ve Oda Genel Sekreteri Talip Şahin katıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2017, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER