BAFRA’DA DOĞAÇLAMA (SOUNDPAİNTİNG) RÜZGARI

4 MAYIS 2017 Perşembe günü Bafra Kültür Merkezinde düzenlenen doğaçlama (soundpainting) etkinliği yoğun ilgiyle karşılandı.

        4 MAYIS 2017 Perşembe günü Bafra Kültür Merkezinde düzenlenen doğaçlama (soundpainting) etkinliği yoğun ilgiyle karşılandı.
        Bafra Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel BAŞAR ve Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu Müdür Muhittin SÜLEYMANOĞLU’nun katılımıyla Bafra ilçesinde çeşitli okullarından öğrenci ve öğretmenler hazır bulundu.

        Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu müzik öğretmeni Yağmur ERASLAN ve öğrencilerinin sunduğu 19 Mayıs Üniversitesi Müzik eğitimi ana bilim dalı öğretim görevlisi Yardımcı Doçent Doktor Sonat COŞKUNER’in katılımı ve şefliği ile Türkiye’de ilk kez bir ortaokulda soundpainting (doğaçlama) etkinliği düzenlendi. Öğrencilerin yaratıcılığını özgüvenini geliştiren bu uygulamanın önemine dikkat çekildi. Altınkaya Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Erhan GÜL , İmamhatip Ortaokulu Müzik öğretmeni Serkan COŞKUN ve Cumhuriyet Ortaokulu müzik öğretmeni Murat GENÇ Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu korosuna eşlikleriyle renk kattı.

        Altınova Gazetesi olarak Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 16:57

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER