Bafra`da şehit aileleri yalnız bırakılmıyor

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel  beraberindeki heyet ile birlikte şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini ziyaret ederek onları yalnız bırakmıyorlar.

Bafra`da şehit aileleri yalnız bırakılmıyor

Kaymakam Türkel ve beraberindeki heyet bir program dâhilinde şehit ailelerini  ayrı ayrı ziyaret ederek onlarla birlikte oluyorlar. Bafra’da ikamet eden şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Türkel ve Beraberindeki heyet, şehit ailelerine minnet ve şükranlarını iletti.

Kaymakam Türkel ve Beraberindeki heyet , 27 Mart 2002 tarihinde Antalya da vatani görevini ifa ederken nöbeti esnasında arkadaşının silahının kazaen ateş alması sonucu şehit olan P.Onbaşı Coşkun Kapancı şahadet  mertebesine ulaştı. Şırnak Çakır söğüt J. Kom. Tb. Komutanlığında vatani görevini ifa ederken 02 Ağustos 1998 Tarihinde Kato dağında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan silahlı çatışma sonucu şahadet mertebesine ulaştı. Kaymakam Türkel ve Beraberindeki heyet Ağıllar köyü merkez mahallesi (Kapancı)  obruk mahallesi  düz köy( Sevinç )ailelerini ziyaretlerde bulundular.

Şehit ailelerini ziyaretlerinde istek ve önerileri aldıklarını belirten Kaymakam Türkel, her zaman devletin yanlarında olduğunu Makam Odalarımız Şehit yakınları ve Gazilerimizin hizmetinde olduğunu ifade etti. Her hafta şehit aileleri ve gazileri ziyaret ettiklerini söyleyen Türkel, “Ne yaparsak yapalım, onların haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan ailelerine ve milletimize bir kez daha sabırlar diliyorum. Şehit ailelerimizin her zaman başımızın üzerinde yeri var. Bir sıkıntıları olduğunda her zaman yanlarındayız” Dedi. Ziyaretlerde  İlçe Emniyet Müd. Hikmet Demirci İlçe Jandarma Astsubay Kıdemli  Başçavuş Aydın Bulut  İlçe Müftüsü Necmettin Kayar Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı İlçe Sosyal Hizmetler  Merkezi  Müd. Muzaffer Şahin hazır bulundular.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER