Başkan Şahin’den 1930 Bafraspor’a Moral ve Destek Ziyareti

Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor’un idmanına gelen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin moral ve destek ziyaretinde bulundu.

Başkan Şahin’den 1930 Bafraspor’a Moral ve Destek Ziyareti

Başkan Zihni Şahin’in sürpriz ziyaretinde 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal, Futbolcular, Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ve Yöneticiler hazır bulundu.1930 Bafraspor Teknik Heyet, Futbolcular, Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ve Yönetimi ile tek tek ellerini tokalayan başkan Zihni Şahin takımla ilgili teknik direktör Mahmut Topal’dan kısa bilgi aldı.

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal ise idmanımıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan ve bu anlamlı ziyaretten dolayı başkan Zihni Şahin’e teşekkür etti. Daha sonra konuşmasında artık Süper Amatör liginden Bölgesel Bal ligine çıkmak istiyoruz. Çünkü sporu seven bu şehre Profesyonel lig yakışır. Takım olarak bunun çabası içindeyiz. Ligde şu ana 6 karılaşma öncesi 34 puanla 4 sırada yer alıyoruz. Lider Havza Belediyespor 6 puan,  ikinci sırada yer alan Termespor 4 puan fark var ama onlardan bir maç eksiğimiz olmasına rağmen. İnşallah takım olarak Playoof yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Şu an ligde durumlar karma karışık oldu. Bunu çok iyi değerlendirmeye tüm gücümüzle, enerjimizle çalışıyoruz. Sizlerin de yanımızda olduğunu görmek bizlere daha fazla güç veriyor ve inancımız daha da artıyor. Birlik Beraberlik içinde olarak 1930 Bafraspor’u hak ettiği yere mutlaka getireceğiz. Dedi.

Zihni Şahin ise, sporu seven bir ilçeyiz. Şu an Süper Amatör liginde 3 takımımız var. Bunlardan sadece Süper Amatör ligin de playoff yolunda ilerleyen tek takımımız 1930 Bafraspor var. Sizlere tüm Bafra olarak güveniyoruz. Artık 1930 Bafraspor’un yeri Amatör lig olmamalı. Görüyoruz ki Playoof yolunda ilerliyorsunuz. Şahin, sizlere desteğimiz sürecek, bu işi de sene bitireceğinize inancımız sonsuz. Bu hafta oynayacağınız Kara Samsunspor ve diğer karşılaşmalar sonsuz başarılar diliyorum. Dedi.

Başkan Zihni Şahin, Ziyaretin sonlarına doğru İdman Baklavayı teknik heyet ve futbolculara taktim ettikten sonra Atakum Belediyespor’dan 1930 Bafraspor Ailesine ikinci yarıda dâhil olan başarılı file bekçisi Adem Efe’nin dünyaya yeni gelen Batuhan Efe isimli erkek çocuğu için altın lira hediyesi taktim etti.

Ziyaret çekilen toplu fotoğrafla son buldu.

EBUBEKİR YILMAZ

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER