Gökhan Bel'in Bıçaklanarak Öldürülmesi Davası Başladı

Samsun'un Bafra İlçesinde 7 Temmuz 2016'da Bayramın 2. günü meydana gelen olayda Gökhan Bel'i bıçaklayarak öldüren Ramazan C, Recep C. tutuklanmış Cesur Y. ise kaçmıştı. 6 ay polislerden kaçan Cesur Y. İstanbul'da yakalanmış Bafra T Tipi Cezaevinde getirilmişti.

Gökhan Bel'in Bıçaklanarak Öldürülmesi Davası Başladı

Bafra komu oyunun berber cinayeti olarak bildiği Gökhan Bel'in öldürülmesi olayıyla ilgili dava Bafra 2. Ağır ceza mahkemesinde görülmeye başlandı. İddialara göre söz konusu olayın uyuşturucu maddeden çıktığı söylenmiş, Gökhan Bel amcasının berber dükkânında bıçaklanarak öldürülmüştü.

Perşembe günü görülen dava da, sanıklardan Cesur Y, Ramazan Ç. ve Recep Ç. kendilerini savunmak için söz aldılar. Davada ilk savunmasını veren Cesur Y. Şunlar söyledi; “Gökhan'ı gençlik caddesinde gördük yanına bayramlaşmaya gittik. Yanımda bulunan arkadaşım Recep'e ‘seni öldürürüm benim paramı vereceksin’ dedi, bende ‘tartışmayın denetimim bar böyle ortamlardan uzak durmak istiyorum’ dedim. Ben bunu söyledikten sonra Gökhan daha çok üstüme gelmeye başladı. Arkadaşlarla korku evine gittik kapalı olduğunu görünce Gökhan'ın dükkânının önünden geçtik, orada olduğunu görünce ‘olayı tatlıya bağlayalım’ dedim. Dükkâna girdiğimde Gökhan beni arkaya çekti bende kavga çıkmayacağını bildiğim için girdim, sonra ‘sen karışamazsın bana’ diye sesini yükseltti, bende bağırma dedim orada kafa attı bana, sonra birlikte yere düştük, Gökhan'dan önce yerden kalktım istesem saldırırdım ben direk kaçtım ve oradan ilk defa bir kavgadan kaçtım’ diyen Cesur savunmasına şöyle devam etti, 'arkamdan kürtler diye aşağılayarak bağırdı abim konuşsun diye abimi aradım. Abim geldi, siz gelmeyin dedi korktum abime de bir şey yaparlar diye bende gittim. Gökhan’a abim çocuklarla niye muhatap oluyorsun dedi. Gökhan da onlar bana 5 kişi saldırdı deyip abime çay makinesini fırlattı direk eline ustura aldı paniğe kapılıp abimin önüne geçtim elimi usturayla kesti bende cebimden çakıyı çıkarttım karşılıklı saldırıyorduk elimi tişörtüme silerken belimden hançerim düştü onu yerden alıp sallamaya devam ettim. Abimi Gökhan'ın 2 amcası tutuyordu sonra Gökhan çığlık attı, abim bana tokat atıp dükkândan bizi çıkarttı bizde kaçtık' dedi.

Ramazan C'nin savunması, ''Gökhan’la bayramlaştık tehdit etti. Gittik sonra korku evinin kapalı olduğunu gördük bulvara geçerken Gökhan'ı gördük konusalım düzeltelim muhabbeti dedik konuşmaya gittik Gökhan cesura kafa attı düştüler sonra cesur vurmayın kaçın dedi kaçtık. Halit abi geldi tekrar gittik, Halit abiye çay makinesi fırlattı sonra ustura almaya çalıştığında Cesur önüne geçti Cesur'un eli kesildi birbirlerine saldırdılar.

Recep C'nin savunması: Benim borcum vardı bonzai alim diye 20 tl verdi bana Gökhan abiye aldığım bonzai’yi ben içtim. Bayramlaşmak için gittiğimde bana olan borcunu vereceksin seni döverim bir kere adam öldürdüm bana kendini öldürtme dedi bende akşama parasını getiririm bonzai getiremem dedim oda getir dedi gittik. Sonra korku evine baktık kapalıydı bulvara geçerken Gökhan'a denk geldik, Gökhanla Cesur konuşurken Gökhan; Cesur'a kafa attı düştüler. Cesur yerden kalktı kaçın dedi, kaçtık. Burnu kanıyordu, Cesur bana para verdi, peçete ve su aldım geldim. Halit abiyi aradık Halit abi geldi, Gökhanla konuşmaya gittiler. Halit abiyle Cesur Gökhan'ın dükkâna gittiğinde bağrışmalar oldu. Halit abi ve Cesur abi Gökhan abiyi ortalarına almış bıçaklıyordu'' dedi.

Savunmaların ardından mahkeme ileri tarihe ertelendi. 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 09:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail
İsmail - 7 yıl Önce

Cıkartmayın bunları muebbet ıstıyorum

SIRADAKİ HABER