HAYIRSEVERDEN BAFRA DEVLET HASTANESİNE BAĞIŞ

Bafra Devlet Hastanesine 2 Adet Kuvöz ve 2 Adet Diyaliz Bağışlandı

HAYIRSEVERDEN BAFRA DEVLET HASTANESİNE BAĞIŞ

Samsun`un Bafra İlçesi Bafra Devlet Hastanesine bir hayırsever vatandaş tarafından iki adet diyaliz ve iki adet bebek küvözü hediye edildi.


İzmir`de ikamet eden ve aslen Bafralı olan Ali Güllü isimli bir hayırsever vatandaş kısa zaman önce hayatını kaybeden eşi Zeynep Güllü ve kendisinin adına Bafra`da bulunan yeğenleri Ahmet Güllü ile iletişime geçerek Bafra Devlet Hastanesine iki adet diyaliz makinesi ve iki adet bebek küvözü hediye etti. Konu ile ilgili konuşan Ahmet Güllü “ Amcam yengem vefat ettikten sonra bir hastaneye bağış yapmak istedi. Bafralı olduğu için bu ilçeye gerçekleşmesini istedi. Bizde Bafra Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Davut Çepni ile görüştük ve eksikleri tespit ettik. Ve sonuç olarak bu cihazları hastanemize bağışladık” dedi. Bafra Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Davut Çepni ise yapılan bağıştan oldukça mutlu olduklarını dile getirerek şu ifadelere yer verdi. “ Ali Güllü isimli bağışçımıza teşekkür ediyorum. Burası bizim hastanemiz tüm Bafralı kardeşlerimiz ellerinden geleni yapmaları lazım. Eksik olan şeyler alındığı için ayrıca mutluyuz. Rabbim yapmış oldukları bağıştan dolayı Güllü ailesinden razı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Bafra Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Davut Çepni bağışçı olan Güllü ailesine plaket takdim etti. 

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2017, 10:09

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER