KIZILIRMAK ANAOKULUNDAN MUHTEŞEM PROJE

Samsun`un Bafra ilçesi Kızılırmak Anaokulunun yürütmüş olduğu “Çocuk Kalbimle Şehrim” projesi ödül töreni yapıldı.

Samsun Maarif Hareketi kapsamında yapılan “Çocuk Kalbimle Şehrim” projesinde şehrin ekonomik, tarihi, kültürel ve turistik özelliklerini kapsayan ve bu anlamda 21 farklı okuldan okul öncesi eğitim alan öğrencilerin yapış olduğu projeler sergilendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce kurulan değerlendirme komisyonu sonucunda Bafra Mehmet Ulusar Anaokulu birinciliği, Tekkeköy 19 Mayıs Anaokulu ikinciliği, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu üçüncülüğü ve Çarşamba Zübeyde Hanım anaokulu ise dördüncülüğü kazandı. Dereceye giren okullara İl Milli Eğitim Müdürü Çoşkun Esen tarafından ödülleri verildi.

Ödül töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Çoşkun Esen Öncelikle Kızılırmak Anaokulumuzu kutluyorum. Değerlerimize vurgu yapan projeler yaptıkları için. Aslında benim hayallerim arasında hala var. Mesela okul öncesinden lise son sınıfa kadar mutlaka her sınıf düzeyinde hafta da belli saatleri içeren “Dersim Samsun” adı altında bir ders. Yani çocuklarımıza henüz okul yaşlarındayken yaşadıkları kentin bütün tarihini, kültürünü, zenginliğini içeren böyle bir dersi koymamız lazım. Bununda çalışmalarını ileri ki günlerde yapacağız. Bu anlamda Kızılırmak Anaokulumuz bu çalışmayı yapmış. Ben tebrik ve teşekkür ediyorum” dedi.

Ödül töreni programına İl Milli Eğitim Müdürü Çoşkun Esen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, okul müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER