Merakla Beklenen Başkan Kim olacak

İyi Partiye gönül vermiş olan partililer ise bir an önce ilçe başkanının belli olmasını beklemeye başladı.

Merakla Beklenen Başkan Kim olacak

Zafer Bektaş Öne Çıktı

İyi Partinin kurulduğu 25 Ekim 2017 tarihinden itibaren Samsun’un Bafra ilçesinde ilçe başkanlığına kimin atanacağı merakla bekleniyor.

Geçen süre içinde İyi Parti Samsun İl başkanı Ömer Süslü’nün titiz çalışmalarının son aşamaya geldiği iddia ediliyor.

Haber merkezimizin yaptığı araştırmalarda İyi Parti Bafra ilçe Başkanlığı için Ömer Süslü’ye pek çok isim bildirildi. Haber merkezimiz bu isimlerin Cevat Kanbur, Ufuk Saral, Varol Taşdemir, Satılmış Unat, Hüseyin Acar, Zafer Bektaş ve Ali Kaplan olduğu bilgisine ulaştı.

Bafra’yı yakından tanıyan Ömer Süslü’nün her isim ile ilgili çok yönlü araştırmalar yaparak en isabetli kararı vermeye çalıştığı ve kararını bu hafta içinde açıklayacağı öğrenildi.

İyi Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü’nün herkesin üzerinde mutabakat kalacağı, dargınlık ve küskünlüğe neden olmayacak, toplumunda takdirle karşılayacağı bir ismin Bafra’da göreve gelmesi için özenle her ismin üzerinde durduğu iyi partiye yakın kaynaklarca dile getirildi.

İyi Partide kurucu ilçe Başkanlığı için önce Hüseyin Acar’ın ismi konuşuldu. Uzayan sürecin Acar tarafından iyi yönetilmediği bunun üzerine başka isimlere yönlenmelerin olduğu seslendirildi. Bu son gelişmelerle İyi Parti Bafra Kurucu ilçe Başkanlığı için Mali müşavir Zafer Bektaş isminin Bafralılarca kabul gördüğü ve bir adım öne çıktığı siyasi kulislerde etkili bir şekilde konuşulmaya başlandığı görüldü.

İyi Partiye gönül vermiş olan partililer ise bir an önce ilçe başkanının belli olmasını beklemeye başladı.  

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER