Mübadillerden Garnizon Komutanına Ziyaret

Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu Samsun Garnizon komutanı piyade Albay Sedat BULUT’u ziyaretetti.

Mübadillerden Garnizon Komutanına Ziyaret

Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu Samsun Garnizon komutanı piyade Albay Sedat BULUT’u ziyaretetti.

Federeasyon başkanı Recep Ertorun ziyaretle ilgili gazetemize bir açıklama yaptı. Recep Ertorun şöyle dedi:
"Kayseri’deki şehit düşen kahraman askerlerimiz, Fırat kalkanı operasyonu kapsamında El-Bab da devam eden mücadele vesileyle desteğimizi ve Şehitlerimiz den dolayı taziyelerimizi sunmak için garnizon komutanımıza ziyarette bulunduk.
ZİYARETTE ; Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu Başkanı Recep ERTORUN, Samsun Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Başkanı Olcay KINAY YANIK, Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği Başkanı İsmail OKTAY KAYA, BŞK Yrd. Tuncay CEYLAN, Çanakçılar Mah . Derneği Bşk. Abdullah USLU, Samsun Romanları Dayanışma Derneği Bşk. Mümin ERGÜLER, Bafra Romanları Dayanışma Derneği Bşk. Derya KURT ve yönetimleri katıldı.
AyrıcaAsarağaç derneği başkanı Şaban KORKMAZ ve Sürmeli Derneği Başkanı Süleyman ÖZATA sağlık sorunları nedeniyle aramızda olamadılar, komutanımıza selam ve saygıları bizzat ilettik.
Garnizon komutanı Sedat BULUT, ziyaretle ilgili duygularını şöyle ifade etti;
Sizin bu ziyaretiniz bizleri çok mütehassıs etti. Sizlerin bu manevi desteği olduğu müddetçe biz her zorluğun üstesinden geliriz, ülkemize yöneltilen her türlü saldırıya gözümüz arkada kalmadan rahatlıkla karşı koyarız. Türk ordusu Halkıyla el ele, omuz omuza verdiği müddetçe onu hiçbir güç yıkamaz.

Federasyon başkanı Recep ERTORUN ise ziyaret amaçlarını ifade ederken; ‘’ sayın komutanım bizler Türk milleti olarak her zaman canımızla başımızla ordumuzun yanındayız. Çünkü bu ordu bizim çocuklarımızdan, kardeşlerimizden meydana gelmiştir. Biz ordu milletiz. Yeri geldiğinde hepimiz askeriz. Bunu bütün dünya böyle bilsin’’ dedi.
 


Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2016, 19:35

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER