banner223

Mustafa Demir'den Bafra'ya MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE!

Cumhur İttifakı'nın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, SKM açılışında Bafralılara, yeni sebze meyve halini, 2 katı yer altında otoparkı, yeni bir mahalle ve yeni bulvarları ve tamamen bitmiş altyapı sözünü verdi

Mustafa Demir'den Bafra'ya MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE!

Samsun'da Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Bafra, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) açılışlarına katıldı. Bafra'daki konuşmasında önemli mesajlar veren Demir, "Hizmette büyükşehir, küçük şehir ayrımı kalkacak. Bafra'ya, 31 Mart'tan sonra hizmet yağacak" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti adayı Hamit Kılıç ile birlikte AK Parti Bafra SKM'nin açılışına katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Mustafa Demir, Bafra'ya ve Bafralılara adeta müjde yağdırdı.

BAŞKANLAR YILMAZ VE ŞAHİN'E TEŞEKKÜR

Bafra'nın, eski belediye başkanı Zihni Şahin ve Hamit Kılıç dönemlerinde çok önemli hizmetlere tanıklık ettiğini belirten Mustafa Demir, "Büyükşehir Belediye eski Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’a de Zihni Şahin hocama da hizmetleri için teşekkür ediyorum. 15 seçim kampanyasında siz Bafralılarla bir arada olduk. Gece gündüz memleketimize hizmet için koşturduk durduk. Ama siz her seçimde bize çok güçlü bir destek verdiniz. Bize güç kattınız, bize heyecan verdiniz" dedi.

TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL SEBZE HALİ

31 Mart seçimleri sonunda Bafra'dan 'Rekor oy' beklediklerini söyleyen Mustafa Demir, "Çünkü Bafra, 31 Mart'tan sonra bambaşka bir geleceğe doğru yol alacak. Türkiye'nin en güzel, en verimli ovalarından birisine sahip Bafra'nın istenildiği gibi bir sebze ve meyve hali olmadı. Hem Yusuf Ziya Yılmaz zamanında, hem Zihni hocam da daha önce tespit edilen bir alan için epey bir emek verdi. Seçimden sonra Türkiye’nin en güzel hal binasını Bafra’ya yapacağız" diye konuştu.

KIZILIRMAK, ÇOK DAHA GÜZEL YAŞANACAK!

Kızılırmak nehri boyunca başlatılan 'Rekreasyon ve Sedde Projesi'nin devam ettiğini hatırlatan Mustafa Demir, "Seçimden sonra proje daha da genişleyerek devam edecek. Kızılırmak, Bafralı hemşerilerim tarafından çok daha güzel yaşanacak, çok daha keyifli olacak. Enfes bir projeyi Bafra’ya kazandıracağız" dedi.

YENİ OTOPARK VE ALTYAPI İÇİN EKİPLER

Başkan Mustafa Demir, konuşmasının geri kalanında ise şunları söyledi:

"Bafra’da otopark problemini kalıcı projelerle çözeceğiz. 2 kat yerin altında, üzerinde rekreasyon alanlarının, tuvaletlerin, mescitlerin bulunduğu bir otoparkı ilçemize kazandıracağız. Ticari alanlar, kafe ve restoran da yer alacak. Bafra’da ana bulvarlar oluşturacağız. Böylece trafik problemini kalıcı bir şekilde tarihe gömeceğiz. 114 mahallede altyapı hizmetleri için 2 ekip sürekli aktif olacak. Mahalleler aciliyet sırasına göre belirlenecek. Büyükşehir, küçük şehir ayrımını kaldıracağız. Ekipleri mahalle muhtarına teslim edeceğiz. Seçimden sonrası için bir projemiz. Bafra’ya çok güzel bir mahalle kuracağız. Şuan bu projeyi lansmanımıza almıyoruz. Seçimden sonra üzerinde çalışacağız, ondan sonra açıklayacağız."

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER