POTADA NAMAĞLUP ŞAMPİYON BAŞKAN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

Özel Bafra Koleji Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, ortaokullar arası turnuvada Rize’de yapılan bölge şampiyonası yarı finale yükselme maçlarında namağlup şampiyon olarak Bafra’mızı ve Samsunumuzu, Kocaeli ilinde temsil etme hakkı kazandı.

POTADA NAMAĞLUP ŞAMPİYON BAŞKAN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

Bafra Haber -  Özel Bafra Koleji Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, ortaokullar arası turnuvada Rize’de yapılan bölge şampiyonası yarı finale yükselme maçlarında namağlup şampiyon olarak Bafra’mızı ve Samsunumuzu, Kocaeli ilinde temsil etme hakkı kazandı.

Bafra Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni ve basketbol koçu Bünyamin Bayraktar Belediye Başkanı Zihni Şahin’e bilgi verdi. Bayraktar, sporcularının zorlu maçlara çıktığını ancak galibiyetlerle karşılaşmaları tamamlayarak zaferi elde ettiklerini söyledi. Bayraktar, “Kocaeli’de de başarılar göstererek ilimize büyük bir gururla dönmek istiyoruz. Çocuklarımızın azmi ile inşallah bunu da başaracağız” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de sporcuları tek tek tebrik ederek, başarı dileklerini iletti. Başkan Şahin, “Çocuklarımız, gençlerimiz başarı göstererek Bafra’mıza döndüklerinde bizlerin göğsünü kabartıyorlar. Bizi mutlu ediyorlar, onlarla ne kadar gurur duysak azdır. Bir de spor dallarında gösterdikleri başarılar daha başka oluyor. Spor, sağlıklı yaşamdır. İnsanları kötü alışkanlıklardan korur, düzenli hayata alıştırır. Spor ruhun gıdasıdır. Yarının güvencesi olan gençlerimizi bu yolda eğiterek konuya ciddiyetle eğitmek gerekir. Bu anlamda ilçemizde güzel şeyler oluyor. Bu vesile ile ben çocuklarımızı tekrar kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Onları yetiştiren Koçlarını, okul yöneticilerini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum.” Dedi.

Ziyarete, sporcu öğrencilerin yanı sıra Özel Bafra Koleji Kurucuları Cafer Koç ve Mustafa Yürük de katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2018, 12:42

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER