Ülkü Ocaklarından muhteşem gece

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı tarafından Bafra Belediye Kültür Merkezinde “Gençlerin Dilinden Şiirler ve Türküler” adlı program düzenlendi.

bafrahaber   Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı tarafından Bafra Belediye Kültür Merkezinde “Gençlerin Dilinden Şiirler ve Türküler” adlı program düzenlendi. Bafra Belediye Kültür Merkezinde 19.00`da başlayan programın açılış konuşmasını Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanı Osman Osma yaptı. Osman Osma, " Ocak olarak her türlü madde ve uyuşturucuya da savaş açtıklarını belirterek, Türklük gurur ve şuurunu islam ahlak ve faziletini, yaşamanın ve yaşatmanın gayesini, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmayacağını, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür olmanın mecburiyetini, Bir türk milliyetçisi için, Atatürk’ün vazgeçilmnez olduğunu, onun şahsında Türk Milliyetçiliği davasına gönlünüve ömrünü adayan dava adamlarını gelecek nesil olan çocuklarımıza anlattık" dedi. Türkülere eşlik eden davetliler keyifli anlar yaşadı.Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, geceyi hazırlayan gençlere teşekkür belgesi takdim etti.

Programa Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2018, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER