BAFRA 29 EKİM 1-I SINIF ÖĞRENCİLERİ OKUMA BAYRAMI ŞENLİĞİ YAPTI

Bafra 29 Ekim İlkokulu 1-I sınıfı öğrencileri tarafından ‘Okuma Bayramı Şenliği’ düzenlendi.

BAFRA 29 EKİM 1-I SINIF ÖĞRENCİLERİ OKUMA BAYRAMI ŞENLİĞİ YAPTI

     Bafra 29 Ekim İlkokulu Çok Amaçlı Salonda düzenlenen okuma bayramında miniklerin hazırlamış olduğu gösteriler izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı.  

     Bafra 29 Ekim İlkokulu 1-I Sınıfı tarafından organize edilen okuma bayramına, Okul Müdürü Mehmet Dursun, Öğretmenler, Öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

                                  OKUMA YAZMA BELGELERİ VERİLDİ

      Bafra 29 Ekim İlkokulu 1-I Sınıfı öğrencileri okuma bayramı etkinliğinde büyük başarıya imza attılar.

      Minik öğrencilerin okuma bayramı ilgi gördü.

      Bafra 29 Ekim 1-I Sınıfı öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu gösteride şiirler, skeçler, monologlar, piyesler ve halk oyunları yer aldı. 

      Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasın ardından 1-I Sınıf Öğretmeni Kudret Bayar yaptığı açılış konuşmasında, “ Eğitim bir süreç işidir. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okumaya attıkları bu ilk adım onları gelecekte bu ülke için cansiperane çalışan bireyler haline getirecektir. Öğrencilerimiz pırıl pırıl parlayan birer nesil olacak inşallah. Onların bu büyük gayretleri vatanımız ve milletimize verdikleri hizmetler sırasında ortaya çıkacak. Programa katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

       Bafra 29 Ekim İlkokulu Müdürü Mehmet Dursun da, eğitime yeni başlamış çocukların böylesine güzel etkinliklerde bulunmalarının kendilerine olan güven duygusunun artmasına vesile olacağını söyledi. Dursun, “Öğrencilerimizin bu başarıları okul öğretmeni ve ailelerin ortaklaşa özverilerinin eseridir" diye konuştu.

MİNİK ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ DAVETLİLER TARAFINDAN ALKIŞLANDI 

       Veliler de çocuklarının üstün performanslarından gurur duyduklarını dile getirdiler.

       Öğrenciler sahnede hünerlerini sergilediler. Programda öğrencilerin okuduğu şiirler, sınıf korosunun sahne aldığı gösteriler, öğrenci velileri ve öğretmenler tarafından büyük beğeni topladı.

      Programın sonunda öğrenciler madalyalarını ve Okuma Belgelerini aldı.

              NAMIK AZGIN

  

 

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER