DİKSİYON KURSU'NA KATILAN PERSONEL SERTİFİKALARINI TÖRENLE ALDI

Bafra MediBafra Hastanesi personeli olarak ‘Diksiyon Kursunu’ tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle, sertifikaları verildi.

DİKSİYON KURSU'NA KATILAN PERSONEL SERTİFİKALARINI TÖRENLE ALDI

     Bafra İlçesi Özel MediBafra Hastanesi çalışanlar için  Hayat Boyu Öğrenme ve Güzel konuşma, diksiyon kursu düzenledi.

    Bafra Halk Eğitimi Merkezi ile Özel MediBafra Hastanesi ile işbirliği yaparak özel kurumlarda ilk olarak uygulanan, 64 saat süren  Güzel Konuşma ve Diksiyon kursu sona erdi.

               DİKSİYON KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINA KAVUŞTU

      Bafra ilçesinde, Özel MediBafra Hastanesi, sekreterlik görevi yapan personellerine diksiyon eğitimi vererek belgelendirdi.

      Bafra Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 64 saatlik bir diksiyon dersi sonucu belge almaya hak kazanan 50 personel, Özel MediBafra Hastanesi konferans salonunda sertifikalarını, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Sekmen, Özel MediBafra Hastanesi Mesul Müdürü Başhekim Dr. Hamiyet Çaylı, Özel MediBafra Hastanesi İşletme Müdürü Dr. Şafak Aygül ve Halk Eğitim Merkezi Diksiyon usta öğreticisi Erdinç Ertuğrul’dan aldı.

      Özel MediBafra Hastanesi, Bafra Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde organize edilen ‘Diksiyon Eğitimi’ kursuna katılanlar, sertifikalarına kavuştu.

     Diksiyonun güzel konuşma sanatı olduğunu belirten  Özel MediBafra Hastanesi İşletme Müdürü Dr. Şafak Aygül, tatlı dille konuşan kişinin tüm zorlukları kolaylıkla aşabileceğini vurguladı.

      Özel MediBafra Hastanesi İşletme Müdürü Dr. Şafak Aygül, “Siz değerli mesai arkadaşlarımı bu eğitimi başarı ile tamamladığınızdan dolayı tebrik ederim.  Bu eğitimin sonuçlarını iyi bir şekilde alacağınıza eminim.  Önümüzdeki süreçte sizlere farklı eğitimlerde vermek istiyoruz. Zaten sizlerde değişik eğitimlere gitmek isteyen azimli insanlarsınız. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

         NAMIK AZGIN 

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER