BAFRA KEYDER’DEN BASINA KAHVALTI

Bafra Karadeniz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği(KEYDER) Bafra’da faaliyet gösteren ulusal ve yerel basın mensuplarını kahvaltıda buluşturdu.

BAFRA KEYDER’DEN BASINA KAHVALTI

     Kahvaltıya Dernek Başkanı Halil Özkök, Başkan Yardımcısı Mahmut Nargül, Dernek Sekreteri Murat Malkoç,  yönetim kurulu üyeleri, Bafra`da görev yapan basın mensupları katıldı.

     Düzenlenen kahvaltının ardından açıklama yapan Dernek Başkanı Halil Özkök, kuruldukları günden itibaren eğitim, kültür ve sosyal alanda yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

    Bafra KEYDER Başkanı Halil Özkök,”Kurulduğumuz günden itibaren Bafra’da yaptığımız eğitim hizmetleriyle ön plana çıktık. Bafra’mızı olması gereken yere çıkartmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yapılan faaliyetleri halkımıza duyuran gerek ulusal gerekse de yerel basınımızın değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

     Bafra KEYDER Başkanı Halil Özkök, “Biz, 30 Eylül tarihi itibariyle, gerçekleşen kurulda yeni yönetim olarak, görev başında bulunuyoruz. KEYDER 2007 yılında kurulan bir dernek, derneğimizin hem öğretmen, hemde öğrenciye bakan yönüyle, faaliyetleri var. Biz, kurulduğumuzdan bugüne, özellikle dershaneye gidemeyen maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için ücretsiz kurslar organize ettik. Gerçi bu yıl mili eğitim müdürlüğü tarafından, okullarda kurs açılmasından dolayı bizim kurs açılmasına izin verilmedi. Ama biz dernek tüzüğümüz gereği, yine sosyal kültürel faaliyetlerimizle, öğrencilerimize yönelik izcilik, satranç, masa tenisi, gezi ve pikniklerle öğrencilerimizin sosyal kültürel yönden girişime katkılar bulunacağız. Yine öğretmenlerimize yönelik çeşitli kurslar açacağız. Bu noktada iki aydan bu tarafa derneğimizde öncelikle tadilat çalışmaları yaptık. Derneğimizi öğretmenlerimizin hizmetine sunduk. Önümüzdeki hafta öğretmenler günü münasebetiyle, bir yemek programımız olacak. Akabinde de hizmetlerimiz devam edecek. Bafra’daki basınımız her dönemde kamuoyunun bilgilendirilmesi görevini, ilkeli, sorumlu ve tarafsız gazetecilik anlayışı ile  başarı ile yürütmüştür. Bafra KEYDER kuruluşundan itibaren yardımlarını esirgemeyen herkese ve değerli basın mensuplarına Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

      Bafra KEYDER Başkanı Halil Özkök’ün yönetim kurulu şöyle:

“Başkan Halil Özkök, Başkan Yardımcısı Mahmut Nargül, Dernek Sekreteri Murat Malkoç, Muhasip Coşkun Özkal, üyeler; Mustafa Soruklu, Bahattin Yılmaz ve Fevzi Özeren.”

      NAMIK AZGIN 




Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER