BAFRA SİYASETİNE AYIPLAMA

Bafra Gazi İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanvekili ve Yönetim Kurulu üyesi Serhat Mürtezaoğlu şöyle konuştu.

BAFRA SİYASETİNE AYIPLAMA

Okulumuz Gazi İlkokulu’nun ilkokul olarak hizmet verirken tam gün eğitim proğramı kapsamında ilkokul olarak hizmetini sonlandırıp, Ortaokul olarak hizmet verecek olmasının 285 öğrenci ailesi olarak olayın şokunu yaşamaktayız. Bu karar eğitime hizmet değil , tam manasıyla eğitimi teslim ettiğimiz yöneticilerimizin ve Bafra siyasetinin ayıbıdır.

Konu ile ilgili olarak okulumuzun Ortaokul olarak teklif edilmesi ile birlikte daha önceki yıllarda kapasite yetersiz olduğu halde bu yıl kapasitesini uygun bulup onaylayan Müfettiş Heyeti değiştirdikleri  kararlarından düştükleri bu çelişkiden dolayı ayıplıyorum.

Bu kapsamda sırası ile İlçe Milli eğitim Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, konu ile ilgili Vali yardımcılığı, bölge milletvekillerimiz ve İlçe siyasilerimizle neden ortaokul olmaması gerektiği konusunu ayrıntılı bir biçimde raporlarla ve anlatımlarla ifade etmemize rağmen Ortaokul yapılabilecek daha kapasiteli okulda olmasına rağmen konuyu incelemeden yapmayacakları sözünü tekrarladıkları halde , istenilen sonuç olmamıştır.

Bu düşüncelerle bizler üzerimize düşen çalışmayı yaptığımızı yönetim kurulu olarak düşünüyoruz.

Bu vesile ile konuyu kamuoyunun taktirine bırakıyoruz.

Saygılarımla.

 

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 13:32

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER