banner223

Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı

GİRESUN (AA) - Giresun'da, Artvin, Bayburt, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon'dan eğitimcilerin katılımıyla "Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı"nın 8'incisi düzenlendi. Yeşilgiresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...

Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı

GİRESUN (AA) - Giresun'da, Artvin, Bayburt, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon'dan eğitimcilerin katılımıyla "Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı"nın 8'incisi düzenlendi.

Yeşilgiresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde gerçekleşen çalıştayda öğretmenler, okul ve kurum yöneticileri ile akademisyenlerin bulunduğu yaklaşık 400 izleyici, birçok yenilikçi uygulama ve materyal örneği etrafında bir araya geldi.

Çalıştayda 10 sözlü sunum, 21 poster sunum yapıldı ve 6 atölye çalışması sergilendi.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, çalıştayın aslında herkese rehberlik ettiğini söyledi.

Bu çalıştayların gelecek yıllarda da devam etmesini arzuladıklarını ifade eden Sarıfakıoğulları, şunları kaydetti:

"Çünkü özellikle genç kuşak öğretmenlerin bu çalıştaylardan alacağı çok şeyler olduğu düşüncesindeyim. Çünkü bunu bizzat geçen yıl gördük ve yaşadık. Gerçekten hem öğrenme ortamının daha nitelikli hale gelmesi, hem öğrenme yöntemlerinin daha inovatif anlamda zenginleştirilmesi noktasında öğretmenlerimiz ile okul müdürlerimiz çok büyük emek ve çaba sarf etmişlerdi, biz de onları takdirle izledik, değerlendirdik."

Sarıfakıoğulları, bu çalışmaların diğer bölgelere ve illere de örnek teşkil etmesini diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER