banner223

19 Mayıs'ta "sosyal belediyecilik" çalışmaları

SAMSUN (AA) - 19 Mayıs Belediyesince sosyal belediyecilik kapsamında çalışmalar gerçekleştiriliyor. Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin belirlenerek her türlü desteği sağladıklarını...

19 Mayıs'ta

SAMSUN (AA) - 19 Mayıs Belediyesince sosyal belediyecilik kapsamında çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede ihtiyaç sahibi ailelerin belirlenerek her türlü desteği sağladıklarını söyledi.

Belediye kapısının halkın kapısı olduğunu, sorunu olan herkesin belediyeye gelerek derdini anlatabildiğini vurgulayan Topaloğlu, sosyal belediyecilik anlamında örnek bir yönetim anlayışı gerçekleştirdiklerini anlattı.

Gönül belediyeciliğiyle gönüllere dokunduklarına işaret eden Topaloğlu, şöyle devam etti:

"İlçemizde yaşayan tüm halkımızın en iyi şartlarda hayatını idame ettirebilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi ailelerimize ayrı bir hassasiyetle yaklaşıyor ve her durumda yanlarında olmaya gayret ediyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimize erzak, kış aylarında yakacak, ramazan aylarında gıda yardımı yapıyoruz. Son yıllarda bunlara ek olarak taziye çadırı hizmeti, yeni doğan bireyler için 'hoş geldin bebek seti' ile engellilerimiz için tekerlekli sandalye desteği, çocuklarımız için bilgi evi ve aktivite odası hizmeti sunuyoruz."

Cami ve okullar için her türlü desteği de sağladıklarını dile getiren Topaloğlu, "Öğrencilerimizi belediye otobüslerimizle ücretsiz taşıyoruz. Her yıl ilçemizde 100'e yakın çocuğumuzu sünnet ettirerek onların ve ailelerinin mutluluğunu paylaşıyoruz." dedi.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER