EVRENUŞAĞI İLKOKULUNDAN DUYGULANDIRAN ZİYARET

Bafra Evrenuşağı İlkokulunda İstiklal Marşını güzel okuma yarışması düzenlemek bu öğrencilerden dereceye girenleri de ödüllendirmek istedik. Bunun için Bafra Garnizon Şehitliği, Türkiye Harp Malulü Gazi ve Şehit Dul Yetimleri Aileleri Derneği ve Şehit Yakını ziyareti ile en güzel hediye olacağı düşüncesiyle planladık.

EVRENUŞAĞI İLKOKULUNDAN DUYGULANDIRAN ZİYARET

Bafra Evrenuşağı İlkokulunda İstiklal Marşını güzel okuma yarışması düzenlemek bu öğrencilerden dereceye girenleri de ödüllendirmek istedik. Bunun için Bafra Garnizon Şehitliği, Türkiye Harp Malulü Gazi ve Şehit Dul Yetimleri Aileleri Derneği ve Şehit Yakını ziyareti ile en güzel hediye olacağı düşüncesiyle planladık. Bafra Garnizon şehitliğinde düzenlediğimiz programa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz M. Ali KATİPOĞLU ’ da katıldı. Şehitlerin huzurunda dereceye giren öğrencimizin İstiklal Marşımızı okuması, İstiklal Marşı’na şiirinin okunması, Kuran’ı Kerim okunması ve dualarla şehitlik ziyaretimizi tamamladık.

Türkiye Harp Malulü Gazi ve Şehit Dul Yetimleri Aileleri Derneği’ne ziyaretimizde dernek çalışmaları hakkında dernek başkanı Saadet VAR öğrencilere bilgi paylaşımında bulundu.

Son ziyaretimizde 03.04.1997 tarihinde Bingöl’de vatani görevini yaparken bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan P. Onb. Hasan GÜLAL’ın ailesine gittik. Duygulandıran ortamda öğrencilerimiz Kuran’ı Kerim ve  Türk Bayrağımızı hediye ettiler. Şehidimizin eşi Arife GÜLAL hanımefendi bizleri kabul ederek onurlandırmıştır.

           Öğrencilerimize ilgi gösteren bizlere ev sahipliği yapan Dernek Başkanı Saadet VAR’a şehidimizin eşi Arife GÜLAL hanımefendiye ve programımıza katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz M.Ali KATİPOĞLU’na teşekkür ederiz.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER