Hazır Ofis Kiralaması Neleri Kapsar?

Yeni bir şehre taşındıysanız ve de o şehirde ofis kurma ihtiyacınız varsa; güncel olarak sizlere, eşyalı ofis seçenekleri sunuyor.

Hazır Ofis Kiralaması Neleri Kapsar?

Eşyalı ofis seçeneğini kafanıza koyduğunuz andan itibaren, hazır ofis tekliflerini araştırmaya başladıysanız; karşılaştığınız en mantıklı teklif, bu kiralama firmasından gelen teklif olabilir. Yaptığı ve de teslim ettiği işlerde kendisinden söz ettiren kiralama şirketi, sadece mobilya döşemesi yaparak bir ofisi sizlere teslim etmiyor. Bu firma sayesinde, çok ergonomik ve de kaliteli ürünler ile tasarlanmış, son derece kullanışlı, çalışmaktan zevk alacağınız, mekanlar sizler için üretiliyor. İstediğiniz iş dalına, mesleğine uyumlu ofis mekanları hazırlayan başarılı firma, yaptığınız ilk kira sözleşmesi karşılığında yine ilk ayınızın bedelini sizden tahsil etmiyor.

Ofis Adresiniz Levent Olabilir

İstanbul adresli bir ofis açmayı planlayanların en büyük korkusu olan emlakçıları aradan çıkartan bir firma sizlerin en çok ihtiyacınız olan şeylerden birisi. İşte ihtiyacınız olan ve de ihtiyaçlarınızı gerçekleştirmek için çabalayan o firma; hazır ofis Levent ilçesinde olabilir düşüncesi ile yola çıkarak o ilçede uygun bir kira bedelinde ofisinizi oluşturuyor.

Levent’te 1 Ay Ücretsiz Ofis

Dev şirket, sizlere sunduğu avantajlı paketlerin yanı sıra, bir ayda sizden ücret almayarak yeni açtığınız ofisinize katkıda bulunuyor. Levent hazır ofis cenneti olarak, İstanbul’un gözde iş merkezlerinden biri halini alırken, sizler için uygun bir kira bedeli oluşturuluyor. İlk ay hem ücretsiz olarak eşyalı sıfır bir ofis kiralamış, hem de bu giderlerden kurtulmuş oluyorsunuz. Ayrıca tek tek kaleme vurulduğunda gözden kaçabilecek çok sayıda ki ekstra çıkan masraf ve ödemelerden de muaf oluyorsunuz. Bu kiralama şirketi ile tanıştıktan sonra iş hayatınız tamamen pozitif yönde değişiyor. Çünkü deneyimli firma, kiracısı olan müşterilerine; yılın her günü, her saati, Dünya’nın her köşesinde ki, ofis taleplerinizi şartsız ve de koşulsuz yerine getiriyor. Böylece kaliteli bir kiralama şirketini bulamayabilirsiniz.

Eşyalı Ofis Kiralama Hizmeti İçerikleri Nelerdir?

Müşterilerine sadece istedikleri adreste, istedikleri mekanı bulmakla kalmayıp, o mekanı müşterileri için mobilya ve de aksesuar ile güzelleştirip hem estetiğini hem de kullanılabilirliğini arttırıyor. Bunlarda yeterli gelmiyor ve firma değerli müşterilerine; elektronik bağlantıları, su bağlantıları, telefon bağlantıları gibi uzun sürenizi harcayacak olan işleri de yoluna koyduktan sonra ofisinizi size teslim etmek için harekete geçiyor. Sizlere, ofisinizi teslim ettikleri andan itibaren hemen çalışmaya başlayabiliyorsunuz. İlgilendiğiniz meslek dalı her ne ise; ofisinizin anahtarını teslim alır almaz, işinize ve de faaliyetlerinize kaldığınız yerden devam etmeniz için tüm olanaklar özenle sağlanıyor.

Hazır Ofis Kiralaması Neleri Kapsar?

Eşyalı ve de tüm gerekli bağlantıları, kurulumları, abonelikleri müşterilerine hazır bir biçimde teslim ettikleri ofislere ek olarak, uzaktan BT uygulamalarında da asla sizleri yalnız bırakmıyorlar. Ofiste çalışırken size ya da aynı ofisi paylaşacağınız diğer iş arkadaşlarınıza, ortaklarınıza lazım olabilecek her türlü ofis eşyası, ofis aleti sizlerin emrine sunuluyor. Son teknoloji ile üretilmiş olan yeni elektronik eşyaları da sizlere tahsis ediyorlar. Kiralama şirketi işi daha da profesyonelliğe götürerek, verdikleri hizmetin hakkını veriyorlar. Şık çalışma masa ve de mobilya çeşitleri ile de, ofis dekorasyon ve tasarımınız hazırlanarak, size önceden anlaştığınız teslim gününde ofisinizin anahtarını sunuyorlar.

Eşyalı Ofis Kiralama Nedir?

Eşyalı ofis kiralama, son zamanlarda ortaya çıkan ve de iş dünyasında oldukça popüler olan bir ofis kiralama şeklidir. Şöyle düşünün; kendinize ait bir ofis kiraladınız. Aklınıza gelen ayrıntıyı tek tek düşündünüz. Ofis faaliyete geçmeden abonelikleri ayarlamanız gerekiyor. Abonelik işlemleri; elektrik, doğalgaz, sabit telefon, su sayaçları için şart.

Abonelik işlemlerinin dışında; bütçenize ve de çalışma arkadaşlarınıza, kendinize uygun çalışma alanları yaratmak için masa, sandalye ve de ofis için koltuk takımları, iş yerinizde her zaman ihtiyaç duyacağınız diğer eşyaların seçimleri ve de ödemeleri ile de ilgilenmek zorundasınız. Aklınıza gelmeyen ve çalışma ofisinizde her daim ihtiyaç duyacağınız eşyalar ile de yine siz ilgilenmelisiniz. Peki, ofis bağlantılarınızı kim aktif hale getirecek? Ofisinizi temizletmeyi ve de çağrılarınızın cevapsız kalmaması için de bir takım girişimlerde bulunmanız şart. Yeni bir ofise taşınırken ya da yeni ofis dekore ederken; yukarı da bahsedilen işlemlerin ve de ihtiyaçların dışında aklınıza gelmeyen o kadar çok ayrıntı var ki; ofiste her zaman elinizin altında olması gereken şeyleri saymakla bitiremezsiniz.

Ancak şimdiden karalar bağlamanıza ya da ümitsizliğe kapılmanıza gerek yok. Umudunuzu yeniden kazanacağınız o firma ile şimdi yeni ofisinize taşınmaya hazır olun. Çünkü yukarıda sayılan işlemlerle sizlerin uğraşmasına fırsat vermeyen deneyimli kiralama firması, hepsini sizlerin rahatını göz önünde bulundurarak hazır hale gelmesi için çalışıyor. servcorp.com.tr firması sizlere yen, bir ofis kurulurken en etkili desteği tarafınıza sunuluyor. Nasıl mı, adı anılan firmanın hizmet kalitesi anlayışı sayesinde tabi ki. Adı anılan firma; sizlere içi eşyalı ofis teslim etmekten çok; içinde çalışılabilir, iş bağlantıları kurulabilir, iş ortaklıkları imzalanabilir bir ofisi kiralıyor.

5 Gün Boyunca Yurt Dışı Ofisiniz Bedava

Profesyonel ofis kiralama şirketi; ofis ile ilgili karşınıza çıkabilecek tüm pürüzleri, sorunları, siz daha ofise gelmeden halletmiş oluyor. Elektriği, suyu, interneti, telefonu, yazıcısı, fax makinesi, klimaları, kısacası ofis içerisinde ki tüm eşyaları kullanışlı ve kullanılabilir şekilde kiracısına tahsis ederken; güvenlik ayrıntısını da asla gözden kaçırmıyor. Kişiye veya kuruma özel çözüm destek programları da geliştiren kiralık ofis tasarlayan şirket, Dünya genelinde bulunan ofislerini de, senede bir kez olmak koşulu ile beş gün boyunca ücretsiz olarak tarafınıza sunarak sizleri şımartıyor.

Uzaktan Destek ve Güvenlik Hizmetleri

Kendinizi adeta evinizde hissedeceğiniz, yeni ofislerinizde çalışmak emin olun ki çok daha keyifli ve zevkli olacaktır. Mutlu ve de rahat ettiğiniz bir markada çalışırken; kaygı ve de stres dolu düşüncelerden uzak durabilirsiniz. Sizlere, yani yeni kiracılarına uzaktan destek uygulamaları sayesinde yardım sağlayan şirket, bu danışmanlık hizmeti ile de ilgili sizden herhangi bir ücret talebinde bulunmuyor. Tamamen ücretsiz olan güvenlik, BT, temizlik, sekretarya, resepsiyonistlik hizmetleri gibi hizmetler, adı verilen kiralama şirketi sayesinde sizlerle.

Firma Sanal Ofis Hizmeti De Veriyor Mu?

Adını sektöre altın harflerle yazdırmayı başarmış olan bu şirket, sadece ofis ihtiyacınızı ortadan kaldırmakla kalmıyor. Kurulu bir ofiste çalışarak, kendisini mekanlara kapatmak istemeyen home- office çalışanları içinde uygun çözüm planlarını hazırlıyor. Özellikle home-office çalışanlarının ortak sorunlarından birisi olan resmi adres ve de firma bilgilerini, web adresi ihtiyaçlarını karşılamak için farklı bir alt yapı geliştiren şirket, sanal ofis tercihlerinizde de yanınızda. Sanal ofis kullanımında gereken tüm prosedürleri ustaca hızlandırarak sonuca kovuşturan firma, ayrıca posta yönetimi ve çağrı yönlendirme işlemlerini de sizler için sürdürüyor.

Özellikle olduğu şehir dışında adres göstermesi gereken sanal ofis meraklılarının talebini karşılayan şirket İstanbul’un farklı ilçelerinde sizler için firma adresinizi oluşturuyor. Bu ilçelerden birisi olan levent sanal ofisolabilecek en güzel ve de kolay ulaşılabilir bir adrestir. Snal ofis sahibi olmayı düşünen birinin başvurması gereken şirket, sizlerin beklentilerinize cevap verebilecek en profesyonel firmadır.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER