banner223

Sanal Ofis ve Hazır Ofisin Avantajları

Sanal ofisler; toplantı odası kiralama, posta - kargo karşılama ve sekreterya gibi gerçek bir ofiste bulunan tüm hizmetleri sunmaktadır.

Sanal Ofis ve Hazır Ofisin Avantajları

İş sahipleri tarafından kiralanan, fiziki olarak var olan fakat aktif olarak kullanılmadığı için kişiye özel odaların tahsis edilmediği ofis yöntemine sanal ofis denir. İşi gereği sürekli dışarıda bulunması gerektiği için ofiste zaman geçirmeyen ya da işlerini internet üzerinden yürütebilen kişiler sanal ofis hizmetini tercih etmektedir. Ekstra ofis masrafı ödemek istemeyen girişimciler ve home ofis çalışanları da sanal ofis hizmetlerinden faydalanmaktadır. Özellikle de başarılı işlere imza atmak isteyen girişimler, kartvizitlerinde şirket adresi gösterebilmek için hazır ofis ve sanal ofisleri kullanmaktadır. İş sahiplerinin kurumsal olarak bir ofise sahipmiş izlenimi verebilmelerine yardımcı olan sanal ofisler; toplantı odası kiralama, posta - kargo karşılama ve sekreterya gibi gerçek bir ofiste bulunan tüm hizmetleri sunmaktadır.

Çalışmak için ofise ihtiyaç duymadan işlerini yapabilen kişilerin kullandığı sanal ofisler temelde iki ofis seçeneğinden oluşmaktadır. Bunlar hazır ofis ve sanal ofis yöntemleridir. Bu ofis yöntemlerinin birbirinden en temel farkı; sanal ofislerde iş sahiplerine özel olarak oda tahsis edilmezken, hazır ofislerde fiziksel bir çalışma ortamının bulunmasıdır. Bu sanal ofislerin, ofisten hiçbir şekilde yararlanmaya ruhsat vermediği anlamına gelmemektedir. İş sahipleri sanal ofis yöntemini tercih ettiyse, müşterileriyle toplantı yapması gerektiği durumlarda sanal ofis firmasına önden ödeme yapmak suretiyle toplantı odalarını kullanabilir. İstanbul'da prestijli bir ofis adresine sahip olmak isteyen kişiler için Avrupa yakası sanal ofis hizmetleri bulunmaktadır. Kamara Hazır Ofis de bu konuda ofis kiralamak isteyen iş sahiplerine hizmet veren en güvenilir firmalardan biridir.

Sanal Ofis ve Hazır Ofisin Avantajları

Geleneksel ofislere nazaran sanal ofis ve hazır ofisler masrafların en aza indirilmesine yardımcı olur. Hazır ofis kiralandığında, iş sahiplerinin ofiste bulunmadığı durumlarda şirketteki tüm işler firma adına yürütülür. Firma sahibi adına gelen kargo, fatura ve postalar iş sahibi adına teslim alınır ve kişiye anında bilgi verilir. Aynı hizmet telefon aramaları için de geçerlidir. Firmaya özel olarak telefon numarası tahsis edilir. Kiralanan hazır ofiste sekreter gelen telefonları firma ismiyle açar, iş sahibi müsait olduğu takdirde telefonları kendisine aktarır. İş sahibi müsait olmadığı durumda da müşterinin notunu alarak mail yoluyla iş sahibine iletir. Tüm bu hizmetler kiralama ücretinin içerisinde yer alır. Özetle iş sahipleri fiziksel bir ofis açarak yapacakları pek çok çalışmayı, hazır ofis kiralayarak 89 TL'den başlayan fiyatlarla yapabilir. Geleneksel bir ofis kiralandığında mobilyalar, fatura masrafları, aylık kira gideri, eleman çalıştırma, elemanların sigorta masrafları, yol ve yemek ödemeleri gibi pek çok masraf açığa çıkmaktadır. Hazır ofisler, firma sahiplerinin tüm bu detaylarla zaman kaybetmemeleri için oldukça makul fiyatlara hizmet vermektedirler. Avrupa yakası sanal ofis ve hazır ofis hizmeti sunan Kamara firmasından fiyatlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Fiziksel olarak çalışabileceği bir ofise ihtiyaç duymaksızın evden freelance olarak çalışabilen kişiler de sanal ofisleri tercih etmektedir. Bu hizmeti tercih etme sebepleri resmi yazışmalarda ve işlemlerde bir adres gösterme zorunluluğunun bulunmasıdır. Resmi işlerini sürdürebilmek için fiziksel bir adrese ihtiyaç duyanlar sanal ofishizmetlerinden yararlanarak kurumsal işlemlerini sürdürebilmektedir. Bir şirket kurmak isteyen fakat yüksek büro kiralarından dolayı hayalindeki iş yerini kuramayan girişimciler, sanal ofis kiralayarak gerekli resmi işlemlerini gerçekleştirmiş olurlar. İstanbul'un en bilindik mekanlarını şirket adresi olarak göstermek isteyen iş sahipleri Avrupa yakası sanal ofis fırsatlarından yararlanabilir.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER