CoreTalent Genç Yetenek Programı yeni adaylarını bekliyor

- ATP'nin teknoloji sektörüne nitelikli ve kalifiye uzmanlar kazandırmak amacıyla 2017'den beri düzenlediği "CoreTalent Genç Yetenek Programı"na 14 Mayıs'a kadar başvuru yapılabilecek

CoreTalent Genç Yetenek Programı yeni adaylarını bekliyor

İSTANBUL (AA) - ATP'nin teknoloji sektörüne nitelikli ve kalifiye uzmanlar kazandırmak amacıyla 2017'den beri düzenlediği "CoreTalent Genç Yetenek Programı"na başvurular başladı.

Ata Teknoloji'den yapılan açıklamaya göre, "CoreTalent Genç Yetenek Programı" 9 ay süreyle katılımcıların gerçek yazılım projelerinde deneyim sahibi olabileceği gelişim yolculuğu ve kariyer fırsatını içeren bir MT programı olarak uygulanıyor.

Başvuruları 14 Mayıs'ta sona erecek programa katılım süreci, nisan-haziran döneminde teknik test, İngilizce seviye belirleme, birebir mülakat ve değerlendirme merkezi bölümlerinden oluşuyor. Üniversitelerin mühendislik veya matematik-istatistik gibi sayısal bölümlerinden yeni mezun, üçüncü veya dördüncü sınıf öğrencisi olan adaylar, ATP vizyon ve stratejileri doğrultusunda profesyonel iş hayatına yönelik temel bilgileri içeren bir gelişim yolculuğuna çıkacak.

Gelişim yolculuğu kapsamında 9 ay boyunca alanında deneyimli profesyonel ekipler eşliğinde gerçekleştirilecek teknik eğitim, yetkinlik programı, proje sunumlarını içeren workshoplar, rotasyon değerlendirmesi, lider buluşmaları ve mentorluk ile desteklenecek. Programı tamamlayan katılımcılar, böylece kariyerlerinde bir adım öne geçecek.

Adaylar, eğitim ve gelişim süreçlerini ilerleten bu deneyim yolculuğunun ardından kendilerine en uygun birimlerde rol almaya başlayarak, programın ilk gününden itibaren ATP ailesinin bir üyesi olacak.

- "Programın kapsamını yaygınlaştırarak genişletmeyi hedefliyoruz"

Açıklamada konuya ilişkin görüşleri yer alan Ata Teknoloji Şirketleri İnsan Kaynakları Müdürü (CHRO) Seda Erdem Yılmaz, "Bize katıl, bizden öğren, bize öğret, birlikte fark yaratalım" mottosuyla bu yıl genç yetenek programının 7'ncisini gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Yılmaz, "Programımız 2017'de başladı ve bugüne de 70 CoreTalent programla birlikte ATP kadrosuna katıldı. Geçen yıl 13 CoreTalent'ı aramıza katmıştık. Bu yıl 15 adayı ATP, Fiyuu ve Tıklagelsin kadrolarına uzman yardımcısı olarak katmayı hedefliyoruz. Düzenli olarak bu programı devam ettirmeyi ve kapsamını, tüm teknoloji grup şirketlerimize de yaygınlaştırarak genişletmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER