banner223

Quick Sigorta acenteleri Quick Finans ile tanıştı

- Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ:- "Quick Sigorta'nın ortaya attığı 'finansal market' kavramı da sektöre yeni bir yön verilerek yepyeni yolların açılması aşamasına gelindiğini göstermektedir"

Quick Sigorta acenteleri Quick Finans ile tanıştı

İSTANBUL (AA) - Quick Finans'ın acentelere özel lansmanı, Quick Sigorta acenteler toplantısında yapıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Antalya'da gerçekleştirilen toplantıda, Quick Finans hakkında merak edilenleri Quick Finans Genel Müdürü Nihat Karadağ anlattı.

Açıklamada toplantıdaki konuşmasına yer verilen Karadağ, yüzde 100 Quick Sigorta'nın iştiraki olan ve finansman sektörünün ilk kuruluşundan itibaren önde gelen şirketlerinde ve bankalarda görev yapmış tecrübeli bir ekiple faaliyetlerine başlayan şirketin amacını, "Maher Holding Sigorta Grubu'nun finansal sigortalardaki uzman ve lider konumu ile mevcut grup ve acente potansiyelini değere dönüştürecek tüm kredi ve sigorta ürünlerini bir arada, bütünleşik, yenilikçi ve hibrit yeni nesil finansman modelleri geliştirmek." olarak paylaştı.

Karadağ, Maher Holding Sigorta Grubu'nun şimdiye kadar ortaya koyduğu başarı hikayelerinde hep girişimciliği ve öncülük yaptığı sigorta ürünlerinin yer aldığını belirterek, "Quick Sigorta'nın ortaya attığı 'finansal market' kavramı da sektöre yeni bir yön verilerek yepyeni yolların açılması aşamasına gelindiğini göstermektedir. Bir finansman şirketi olarak, bu finansal marketin geliştirilmesinde çok önemli bir role sahip olacağımız için büyük gurur ve heyecan duymaktayız." dedi.

- "Finansman şirketlerinin kuruluşunu devrim olarak nitelendiriyorum"

Nihat Karadağ, finansman şirketlerine ilişkin "Finansman şirketlerinin kuruluşunu ülkemiz finans alanında bir devrim olarak nitelendiriyorum çünkü daha öncesinde kredi almak için mutlaka bir banka şubesine gitmek şarttı. Finansman şirketleri geliştirdikleri ve öncüsü oldukları uzaktan erişim teknolojisi ve süratli kredilendirme süreç ve teknikleri ile bu tabuyu yıkarak, banka dışında yaygın satış noktalarından her türlü mal ve hizmet alımı için satış anında 'kapıdan dışarıya çıkmadan' kredi vermeye başladılar.

Bu aşama ile aslında kredi işlem süreçleri ve dijital çözümlerde öncü oldular ve günümüz dijital bankacılığının temellerini atmış oldular. Quick Finans olarak da Quick Sigorta'nın geliştirdiği 'dijital köprü' kavramı ile bu vizyonumuz örtüşerek, önemli etkiler yaratacak bu kavramı daha ileri düzeylere taşımak da önemli bir misyonumuz olacaktır." değerlendirmesini yaptı.

Bu ilerleyişin acentelerde de önemli etkiler yaratacağını, Quick Sigorta ve Quick Finans iş birliği ile önemli gelir artışı ve prestij sağlayabileceklerini belirten Karadağ, "Sigorta destekli finansal ürünler, günümüzün önemli fırsatlarına dönüşüyor." ifadelerini kullandı.

Karadağ, Quick Sigorta'nın sektörde önünü açtığı ve liderlik ettiği kefalet, bina tamamlama, fatura koruma gibi finansal sigortalar ekosistemi ile Quick Finans'ın güçlü temeller üzerine kurulacağını ve sektöre yepyeni yaratıcı ürünler sunacağını anlattı.

Quick Finans'ın kredi vereceği sektörleri sıralayan Karadağ, "Bu vizyon çerçevesinde, iş modelini farklılaşma ve odaklanma stratejileri üzerine kuran Quick Finans, konuttan otomotive, tedarikçi ve stok finansmanından tarımsal üretim tedarik zinciri finansmanına ve dijital ile perakende satış noktalarındaki mikro finansmana kadar geniş bir yelpazede yer almayı hedefliyor." bilgisini verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER