AK Parti Bartın Milletvekili Tunç'tan teşekkür ziyareti

BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 24 Haziran seçimleri sonrası Abdipaşa beldesinde teşekkür ziyaretlerinde bulundu.Milletvekili Tunç, burada vatandaşlarla bir araya gelerek, beldeden AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç'tan teşekkür ziyareti

BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 24 Haziran seçimleri sonrası Abdipaşa beldesinde teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Tunç, burada vatandaşlarla bir araya gelerek, beldeden AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek verildiğini söyledi.

Ülkenin, çok önemli bir seçimi başarıyla tamamladığını ve cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin uygulamasını başlattığını ifade eden Tunç, "Hedefimiz bu seçimde Bartın’da 2 milletvekilliğini de kazanmaktı. Teşkilatlarımızla iki milletvekili adayı olarak çok gayretli ve uyum içerisinde çalıştık, rekor oy aldık ama 2-0 olmadı. Halkımızın takdiri bu yönde şekillendi, saygı duyuyoruz." diye konuştu.

Abdipaşa beldesinde, önceki dönemlerde olduğu gibi, yeni dönemde de büyük eserlere imza atacaklarını dile getiren Tunç, şöyle konuştu:

"Bartın'ın ilçe ve beldelerinin gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışacağız. Abdipaşa halkımız önceki dönemlerde bizim çalışma azmimize şahit oldu. Onların güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmadık, yeni dönemde de çıkarmayacağız. Bize oy veren vermeyen hiçbir ayrım yapmadan herkese hizmet etmeye devam edeceğiz. Ankara’da Bartın'ın sesi olmaya, Bartın'ı en güzel şekilde temsil etmeye, dev yatırımlarla ilimizi büyütmeye devam edeceğiz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER