AK Parti Giresun İl Başkanlığı teşkilatları ödüllendirdi

GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törenle, 24 Haziran yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi'nde oy oranı bakımından en başarılı olan ilçe teşkilatlarına ödül verildi.Bir...

AK Parti Giresun İl Başkanlığı teşkilatları ödüllendirdi

GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törenle, 24 Haziran yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi'nde oy oranı bakımından en başarılı olan ilçe teşkilatlarına ödül verildi.

Bir restoranda düzenlenen törende konuşan AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, seçim sürecinde başarılı çalışmalara imza atan teşkilatların mensuplarına teşekkür etti.

Başkan Şenlikoğlu, Giresun'da 3 milletvekili çıkarttıklarını belirterek, "Artık seçim süreci bitti ve yarından itibaren tüm kademelerimiz ile birlikte insanımıza hizmet için yeniden sıkı bir mesai dönemi başladı. Milletvekillerimiz Ankara’da, bizler ise buradan memleketimize hizmet için tüm kuvvetimiz, aklımız ve gücümüzle çalışacağız." diye konuştu.

AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ise, seçimden yine birinci çıkmayı başardıklarını kaydederek, şöyle konuştu:

"Bu başarının yakalanmasında tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Çalıştılar, gayret ettiler. Her türlü teşekkürü övgüyü hak ediyorlar kendilerine hem milletvekili olarak, hem Cumhurbaşkanımız adına, hem de AK Partimiz adına yürekten teşekkür ediyorum. Başarı elde etmek güzel durum, bir zafer elde etmek güzel bir duygu. Şimdi zaferimizi kutluyoruz. Daha çok işimiz var. Allah yar ve yardımcımız olsun."

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk de, seçim sürecinde Giresun'u mahalle mahalle, köy köy gezdiklerini ve karşılığını destekle aldıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımızın, AK Parti'nin millete verdiği sözlerin takipçisi olmasının, verdiği sözleri tutmasının, tutamayacağı sözleri de vermemesinin çok önemi var. Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühün temelinde il ve ilçe teşkilatlarımızın gayretli çalışması olduğunu belirtmek isterim."

Milletvekili seçilen Kadir Aydın, teşkilatlara teşekkür etti, bundan sonra yeni Türkiye yolunda, hep birlikte yeni hedeflere koşacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından seçimde oy oranı bakımından en başarılı olan ilçe teşkilatlarına ödül verildi.

.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER