AK Parti milletvekillerinden rektör Çufalı'ya ziyaret

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Zonguldak milletvekilleri Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı'yı ziyaret etti.Üniversiteden yapılan açıklamada, Çolakoğlu ve Uçar'ın...

AK Parti milletvekillerinden rektör Çufalı'ya ziyaret

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Zonguldak milletvekilleri Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı'yı ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan açıklamada, Çolakoğlu ve Uçar'ın üniversitenin gelişimi ve son durumuyla ilgili Çufalı ile istişarede bulunduğu, üniversitenin yeni projeleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldıkları belirtildi.

Açıklamada, milletvekillerinin BEÜ'nün büyüyen bir üniversite olduğunu, bölgeye ve kente olan katkılarının giderek artmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdiği ifade edildi.

Rektör Çufalı da şehrin en önemli dinamiklerinden biri olan üniversitenin gelişim sürecine hız vermek adına başta ilin milletvekilleri olmak üzere ilgili tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve dayanışma içinde olacaklarını vurgulayarak, milletvekillerine teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER