AK Parti'den Düzcespor'a destek

DÜZCE (AA) - AK Parti il ve ilçe teşkilat üyeleri, Düzcespor Store mağazasından takımın forma ve ürünlerini satın alarak destekte bulundu.Anıtpar Meydanı girişinde bulunan mağazaya gelen il ve ilçe teşkilatı üyeleri, burada takım formaları...

AK Parti'den Düzcespor'a destek

DÜZCE (AA) - AK Parti il ve ilçe teşkilat üyeleri, Düzcespor Store mağazasından takımın forma ve ürünlerini satın alarak destekte bulundu.

Anıtpar Meydanı girişinde bulunan mağazaya gelen il ve ilçe teşkilatı üyeleri, burada takım formaları ve ürünler satın aldı.

Burada açıklama yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzcespor'un kent için çok önemli bir değer olduğunu söyledi.

"Takımımız bizim gözbebeğimiz." diyen Keskin, şöyle konuştu:

"Düzce Belediyesi tarafından burada güzel bir mağaza hazırlandı. Biz de buraya Düzcespor'a destek için geldik. Burada formasıydı, kupasıydı, tozluğuydu, takımın bütün ürünlerini buradan alabiliyoruz. Bütün Düzceli hemşehrilerimizi Düzcespor'a destek olmaya ve buradan alışveriş yapmaya davet ediyorum. Farkındalık oluşturmak için il, ilçe teşkilatları olarak buradayız. Özellikle gençlik kollarımız bu konuda önemli çalışmalar yapıyor."


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER