Atakum'da Etüt Eğitim Merkezi çalışması

SAMSUN (AA) - Atakum Belediyesi tarafından yaptırılan Etüt Eğitim Merkezi inşaatının devam ettiği bildirildi.Belediye Başkanı İshak Taşçı, yaptığı yazılı açıklamada, inşaat çalışmaları hızla devam eden projenin kısa bir süre...

Atakum'da Etüt Eğitim Merkezi çalışması

SAMSUN (AA) - Atakum Belediyesi tarafından yaptırılan Etüt Eğitim Merkezi inşaatının devam ettiği bildirildi.

Belediye Başkanı İshak Taşçı, yaptığı yazılı açıklamada, inşaat çalışmaları hızla devam eden projenin kısa bir süre sonra faaliyetlerine başlayacağını belirtti.

Gençlerin her alanda gelişimi için birçok başlık altında çalışmaların devam ettiğini aktaran Taşçı, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlamak için çok ciddi yatırımlar yapıyoruz. Onlar için eğitim başta olmak üzere, spor, sanat, kültür ve sosyal faaliyetler gibi birçok projeyi hayata geçiyoruz. Bu projelerimiz artarak devam edecek." ifadelerini kullandı.

Taşçı, göreve geldikleri günden bu yana çalışmalara ara vermeksizin devam ettiklerini kaydetti.

Özellikle gençlere yönelik spor ve eğitim alanında ardı ardına projeler ürettiklerini ve ürettikleri projeleri son sürat tamamladıklarını belirten Taşçı, "Bu projeleri ise gençlerimizle konuşarak, tartışarak, onların istek ve önerilerini dikkate alarak birlikte hazırlıyoruz. Gençlerle her fırsatta bir araya geliyorum. Onlarla her buluşmamızda Atakum için yaşadıkları heyecanı hissediyorum. Gençlere çok güveniyorum." açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER