Bafra'dan kısa kısa

SAMSUN (AA) - Samsun Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan, Bafra Ticaret Borsasının Bafra Mezbahasını işletmesine tepki gösterdi. Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bafra Ticaret Borsasının Bafra Mezbahasını alarak...

Bafra'dan kısa kısa

SAMSUN (AA) - Samsun Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan, Bafra Ticaret Borsasının Bafra Mezbahasını işletmesine tepki gösterdi.

Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bafra Ticaret Borsasının Bafra Mezbahasını alarak mezbaha işletmeciliğine başladığını belirtti.

Bunun önemli bir hizmet olduğunu ancak mezbaha işletmeciliğinde sadece kesim yapılması gerektiğini anlatan Doğan, "Bafra Ticaret Borsasının mezbaha işletmeciliği adı altında haksız kazanç elde etmek istemesi, üreticiyi mağdur etmesi bizleri derinden üzmüştür. Üreticinin canlı hayvanını kestirip doğrudan perakendecilik yapan işletmelere pazarlayarak gelir elde etmesi gerekmektedir. Bafra Ticaret Borsasının bu işi hangi mantıkla yaptığına anlam veremiyoruz. Üreticimizi mağdur etmemek ve sonuna kadar haklarını korumak için mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

- Bafra'da huzur operasyonu

Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde Türkiye genelinde yapılan "huzur operasyonu" kapsamında Samsun'un Bafra ilçesinde de çalışma gerçekleştirildi.

Bafra'da yapılan operasyonda 110 polisin katılımıyla 500 kişi sorgulandı.

Yapılan çalışmada 4 kişinin arandığı belirlendi. Kimliği olmayan yabancı uyruklu bir kadının gözaltına alındığı operasyonda, kayıp bir kişi de bulundu.

Operasyon kapsamında eğlence yerlerinde de denetim gerçekleştirildi.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER