banner221

Başkan Kavaklıgil çalışmaları denetledi

KASTAMONU (AA) - Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, çalışmaları denetledi.Kavaklıgil, belediye ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları inceleyerek, ilgililerden bilgi aldı. Kavaklıgil, gazetecilere yaptığı açıklamada, Üçoluklar...

Başkan Kavaklıgil çalışmaları denetledi

KASTAMONU (AA) - Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, çalışmaları denetledi.

Kavaklıgil, belediye ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları inceleyerek, ilgililerden bilgi aldı.

Kavaklıgil, gazetecilere yaptığı açıklamada, Üçoluklar mesire alanında kameriyelerin ve oyun gruplarının bakım ve onarım çalışmalarını yaptıklarını söyledi.

Yeşil alanların bakımlarının yapılmasının yanı sıra bu alanların daha da çoğalması için çalışmalar yürüttüklerini belirten Kavaklıgil, şunları kaydetti:

"Özellikle Ramazan ayı boyunca iftar açmak için hemşehrilerimizin tercih ettiği Üçoluklar mesire alanını bundan sonra sık sık ziyaret ederek temizlik çalışmalarının yapılıp yapılmadığı kontrol edilecek. Ayrıca alan üzerinde bulunan kameriye, oyun grupları gibi tüm yapıların fiziki koşulları da sık sık denetlenerek hemşehrilerimizin daha güzel bir ortamda vakit geçirmesi için elimizden geleni yapacağız. Yeni park ve yeşil sahaların hayata geçirilmesi için ekibimizle şimdiden projelendirme çalışmalarına başladık."


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER