Başkan Uysal'dan mahalle ziyaretleri

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki haftada 27 mahalleyi ziyaret ederek, muhtar ve vatandaşların taleplerini dinlediklerini söyledi. Göreve geldikleri...

Başkan Uysal'dan mahalle ziyaretleri

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki haftada 27 mahalleyi ziyaret ederek, muhtar ve vatandaşların taleplerini dinlediklerini söyledi.

Göreve geldikleri günden itibaren çözüm odaklı çalışmalar sürdürdüklerini anlatan Uysal, "31 mahallemize sihirli dokunuşlar yaptık. 'Önce mahallelerimizdeki insanlarımızın güvenlikleri' dedik ve felaketleri bir daha yaşamamak için derelerin ıslahları ile başladığımız çalışmaları, yağmurlama ve kanalizasyon hatları, içme suyu hatları ile sürdürdük. Mahalle muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda yollarımıza parke döşeyip, asfalt döktük. İstinat duvarları ile yol genişletmeleri yaparak heyelan tehlikelerini önledik. Çocuk parkları ve spor alanları ile vatandaşlarımızın isteklerine imkanlarımız ölçüsünde cevap verdik." dedi.

Uysal, gördükleri eksiklikleri de kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER