Çarşamba Kız Anadolu İHL'de kan bağışı kampanyası

SAMSUN (AA) - Çarşamba Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 911 ünite kan bağışı toplandı.Türk Kızılayı Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Serdar Bayram, gazetecilere yaptığı açıklamada, kan bağışı...

Çarşamba Kız Anadolu İHL'de kan bağışı kampanyası

SAMSUN (AA) - Çarşamba Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında 911 ünite kan bağışı toplandı.

Türk Kızılayı Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Serdar Bayram, gazetecilere yaptığı açıklamada, kan bağışı kampanyalarına Çarşamba'nın her zaman yüksek katılım sağladığını söyledi.

Kaymakam Şükrü Yıldırım ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ile yaptıkları her görüşmede, okullarda kan bağışı kampanyasına büyük hassasiyet gösterildiğini anlatan Bayram, "Çarşamba Kız Anadolu İmam Hatip Lisemizde de 911 ünite kan bağışı topladık. Rekor daha önce 905 ünite ile Samsun'da Baruthane Ortaokulundaydı. Çarşambalılar yine kan bağışı kampanyalarına hassasiyetlerini sergileyerek rekoru yeniden Çarşamba'ya kazandırdılar." dedi.

Çarşamba'da kan bağışı bilincinin oturduğunu dile getiren Bayram, "Kampanyada emeği geçen başta Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün yanı sıra Çarşamba Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Yahya Atar'a, Kızılay kan bağışı kazanım uzmanımız Birkan Yaşar Batur'a, personelimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve gösterdikleri hassasiyetten dolayı tüm Çarşambalılara teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Yıldırım ile Özdemir de okula gelerek, kan bağışı yapan vatandaşlarla sohbet etti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER