Milletvekili Yılmaz, Yığılca'yı ziyaret etti

DÜZCE (AA) - Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Yığılca-Düzce kara yolu çalışmalarını yerinde inceleyerek Belediye Başkanı Rasim Çam'ı makamında ziyaret etti. Yığılca ilçesine bağlı Dutlar köyünde bulunan yol yapım şantiyesine...

Milletvekili Yılmaz, Yığılca'yı ziyaret etti

DÜZCE (AA) - Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Yığılca-Düzce kara yolu çalışmalarını yerinde inceleyerek Belediye Başkanı Rasim Çam'ı makamında ziyaret etti.

Yığılca ilçesine bağlı Dutlar köyünde bulunan yol yapım şantiyesine gelen Yılmaz, yetkililerden yolun durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyarete MHP İlçe Başkanı İlhan Yalçın, İl Genel Meclis üyesi Ramazan Muhterem Baltacı da katıldı.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, kara yolundaki çalışmaları özellikle takip ettiğini belirtti.

Yolun ilçe turizmine önemli katkı sağlayacağını aktaran Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu yol ile birlikte Yığılca-Alaplı ve Yığılca-Yedigöller yolu tamamlanırsa Yığılca Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olacaktır. Turizm adına büyük bir yol katedecektir. Bu bağlamda yol çalışmalarının hızlandığını görmek bize mutluluk veriyor. Bu yolların kısa sürede tamamlanabilmesi için var gücümle çalışacağım."

Öte yandan, Yılmaz, Yığılca Belediye Başkanlığına seçilen Rasim Çam'ı makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarı diledi.

Çam'a plaket de takdim eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"31 Mart yerel seçimlerinde sizin başkanlığınızda tüm çalışanların adına size bu plaketi takdim ediyorum. Çok yoğun bir çalışma programı yürüttünüz. Allah nasip etti, belediye başkanlığını halkımızın takdiriyle aldınız. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum."

Çam da Yılmaz'a teşekkür ederek, "Bu nazik hediyenizden dolayı çok teşekkür ediyorum, bize onur ve gurur verdiniz. Sizlerin ve halkımızın desteği bize her zaman güç verdi. Ben de Yığılca Belediye Başkanı olarak bu nazik ve mutluluk verici hareketinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum." şeklinde konuştu.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER