Düzce'de temizlik çalışmaları

DÜZCE (AA) - Düzce Belediyesi tarafından temizlik çalışmaları başlatıldı. Belediye personelinin katılımıyla yapılan bahar temizliğinde şehrin sokakları çöplerden temizlenerek 'temiz toplum, temiz çevre' sloganıyla çöp toplandı....

Düzce'de temizlik çalışmaları

DÜZCE (AA) - Düzce Belediyesi tarafından temizlik çalışmaları başlatıldı.

Belediye personelinin katılımıyla yapılan bahar temizliğinde şehrin sokakları çöplerden temizlenerek 'temiz toplum, temiz çevre' sloganıyla çöp toplandı.

Belediye Başkanı Faruk Özlü önderliğinde belediye binası önünden başlayan temizlik kapsamında, hafta sonu mesaisinden feragat eden belediye personelleri, sokakta çöp topladı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Özlü, tüm mahallelerin 'Bahar Temizliği' kapsamında en yakın sürede temizleneceğini söyledi.

Temizlik konusuna önem verdiklerini anlatan Özlü, şöyle konuştu:

"Şehir merkezindeki bütün mahallelerde, bütün cami bahçelerini, bütün mezarlıkları tertemiz yapacağız. Bu kampanyamız sadece bugün değil, Ramazan Bayramı'na kadar sürecek. Temizlik imandan gelir. Biz tertemiz, pırıl pırıl bir Düzce oluşturacağız. Bu nedenle göreve geldik. Bugünkü kampanyamız bu faaliyetlerin başlangıcı olacak."

Özlü, tüm kurumları harekete geçirmek istediklerini ifade ederek "Karayolları Bölge Müdürü'müz ile konuştum, o da kendi sahasında çalışmalara katılacak. Düzce bizim evimiz. Bu yüzden hep beraber, bütün kurumlarımızla birlikte bu kampanyaya katılacağız." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER