banner223

Görele sahillerinde çevre temizliği

GİRESUN (AA) - Görele ilçesinde kaymakamlık belediye ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından "Doğayı Koruyalım" projesiyle çöp toplama kampanyası düzenlendi. Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş ve Belediye Başkanı Tolga Erener ile...

Görele sahillerinde çevre temizliği

GİRESUN (AA) - Görele ilçesinde kaymakamlık belediye ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından "Doğayı Koruyalım" projesiyle çöp toplama kampanyası düzenlendi.

Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş ve Belediye Başkanı Tolga Erener ile öğrenciler, sahillerde çevre temizliği yaptı.

Kaymakam Ermiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların yaşadığı çevreye karşı biraz daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Karadeniz sahillerinin kıyı turizmi açısından çok güzel ve elverişli olduğunu belirten Ermiş, "Kıyı turizmi açısından sahillerimizi temiz tutmak çok önemli. Vatandaşlarımızdan ricamız koruma, kullanma dengesine dikkat etmeleridir. Çevremizi temiz tutmak vatandaşlık görevlerimizden biri olmalı ve sahillerimizi de o derece temiz tutmalıyız." diye konuştu.

Belediye Başkanı Erener ise, sahillerin temizliği için vatandaşların daha duyarlı ve dikkatli olması gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Kirlilik anlamında ne varsa ne yazık ki sahillerimizde mevcut. Bu görüntü bizleri çok üzdüğü gibi çevreye karşı ne kadar duyarlı olduğumuzu bizlere göstermektedir. Bu durum doğayla barışık bir yaşam tarzı değildir. Bu durumu ancak kurumlar değil, vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasıyla çözebiliriz. Daha temiz bir yaşam ve çevre için el ele verelim, çevremizi temiz tutalım."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER