banner223

Havza OSB'de altyapı güçlendirmesi çalışmaları

SAMSUN (AA) - Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi tarafından hazırlanan "Havza'da OSB Altyapı Geliştirme ve Sanayiciler için Cazibe Merkezi Haline Getirme Projesi" çalışmaları devam ediyor. Kaymakam Metin Yılmaz ve Havza...

Havza OSB'de altyapı güçlendirmesi çalışmaları

SAMSUN (AA) - Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi tarafından hazırlanan "Havza'da OSB Altyapı Geliştirme ve Sanayiciler için Cazibe Merkezi Haline Getirme Projesi" çalışmaları devam ediyor.

Kaymakam Metin Yılmaz ve Havza TSO Başkanı ve Havza OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Erkan Acar, OSB bölgesini ziyaret ederek, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) 2018 Yılı OSB'lerde Temel Üretim Altyapısının İyileştirilmesine Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında hayata geçirilen proje çalışmaları hakkında yüklenici firma yetkilisi Burhan Büyük’ten bilgi aldı.

Yılmaz, yapılacak altyapı güçlendirmesi ile Havza OSB'nin yatırımcılar için daha cazip hale geleceğini belirterek, "Yapılacak yatırımlarla Havza'mızda istihdam ve göç sorunu kalmayacak. Bunun için elimizden gelen tüm gayreti göstermekteyiz. Bize bu çalışmalarımızda destek olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Acar da Havza için hayati öneme sahip olan Havza OSB için çalışmalara ara verilmeden devam edildiğini anlatarak, "Havza'da istihdam ve göç sorununu çözecek Havza OSB, bizim için çok önemli. Projede amacımız çevreci bir OSB oluşturmak. Bunu yaparken de Havza OSB’yi yatırımcılar için cazibe merkezi haline getirmek. Projemizde yapılacak işlerin maliyeti 1 milyon 290 bin lira." diye konuştu.

Büyük de Havza OSB’nin altyapısını güçlendirmek amacıyla foseptik çukuru, atık su arıtma tesisi ve çevre düzenleme işleri içeren proje çalışmalarında yüzde 60'a ulaştıklarını kaydetti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER