banner221

KARÜNDER'den "Erasmus+Proje eğitimi"

KARABÜK (AA) - Karabük Yükseköğretim Üniversite ve Turizmi Geliştirme Derneği (KARÜNDER) Başkanı Erkan Börekçi, ücretsiz Erasmus+Proje eğitimi düzenlediklerini bildirdi. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'nın kendilerine destek olduğunun...

KARÜNDER'den

KARABÜK (AA) - Karabük Yükseköğretim Üniversite ve Turizmi Geliştirme Derneği (KARÜNDER) Başkanı Erkan Börekçi, ücretsiz Erasmus+Proje eğitimi düzenlediklerini bildirdi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'nın kendilerine destek olduğunun altını çizen Börekçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, proje ekipleri oluşturma isteklerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

"Vakit geçirmeden 2 ayrı Avrupa Birliği Gençlik Proje ekibi oluşturarak çalışmalara başlıyoruz." ifadesini kullanan Börekçi, "Düzenlenen Erasmus+Proje eğitimi başarıyla tamamlandı. Uzmanlar eşliğinde bilgiler verildi. Yakın zamanda Erasmus+ Plus proje eğitimleri düzenlenecek olup gerekli duyuru yapılacaktır. Erasmus+Plus eğitimleri ve Avrupa Birliği Proje eğitimleri ücretsiz olarak KARÜNDER tarafından düzenlenmeye devam edecektir. Karabük'e Avrupa birliği ve Erasmus bölgesinden öğrenci ve gençlerin gelmeleri ve buradan öğrencilerimizin ve gençlerimizin Avrupa'ya gitmeleri ve çalışmalara katılmaları sağlanacak ve Karabük'ün ekonomik kültürel ve sosyal hayatının kalitesinin artırılmasına katkı sağlanmaya devam edilecektir." değerlendirmesinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER