Kavak Pazarcılar Derneği Başkanı Erdal Şahin'den "müşteri memnuniyeti" uyarısı

SAMSUN (AA) - Kavak Pazarcılar Derneği Başkanı Erdal Şahin, üyelerine müşteri memnuniyetini ön planda tutmaları uyarısında bulundu.Kavak Pazarcılar Derneği Başkanı Erdal Şahin, perşembe günleri kurulan pazarda üye esnafı gezerek ürün...

Kavak Pazarcılar Derneği Başkanı Erdal Şahin'den

SAMSUN (AA) - Kavak Pazarcılar Derneği Başkanı Erdal Şahin, üyelerine müşteri memnuniyetini ön planda tutmaları uyarısında bulundu.

Kavak Pazarcılar Derneği Başkanı Erdal Şahin, perşembe günleri kurulan pazarda üye esnafı gezerek ürün fiyat, kalite, hijyen ve ürün kullanım tarihleri hakkında bilgi aldı.

Şahin, üyelerinden müşteri memnuniyetini ön planda tutmalarını istedi.

Pazar ziyareti sonrası Şahin, yaptığı açıklamada, "Özellikle üye olan pazarcı esnafımıza, satıştaki kar oranımızın da imkanlarımız dahilinde azaltılarak pazara gelen her vatandaşa ürün alabilme kolaylığının sağlanmasını, dolayısıyla müşteri memnuniyetinin ön plana çıkartılması ile asıl kazananın biz pazar esnafı olduğunu söyledim." diye konuştu.

Şahin, müşteri menfaatinin dikkate alınarak çevre il ve ilçelerden gelecek pazar esnafına da gereken ilgi ve kolaylığın gösterilmesi gerektiğini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER