banner223

Kaymakam Pişkin, ilk iftarını şehit yakınları ve gazilerle yaptı

KASTAMONU (AA) - Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar verdi. Kaymakam Pişkin, özel bir restoranda düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, devlet olarak her zaman gazi ve şehit yakınlarının yanında olduklarını...

Kaymakam Pişkin, ilk iftarını şehit yakınları ve gazilerle yaptı

KASTAMONU (AA) - Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar verdi.

Kaymakam Pişkin, özel bir restoranda düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, devlet olarak her zaman gazi ve şehit yakınlarının yanında olduklarını söyledi.

Kahramanların kendilerine olan emanetlerine ve bıraktıkları mirasa ilelebet sahip çıkacaklarını vurgulayan Pişkin, şunları kaydetti :

"Her yıl yaptığımız gibi bu yıl da mübarek ramazan ayındaki ilk iftar soframızı Kaymakamlığımızın ev sahipliğinde şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yakınlarıyla paylaşmaktan gurur ve mutluluk duyduk. Devletimizin, bu aziz vatan uğruna gövdesini düşmana siper eden ve bir an olsun vatan savunmasında gözünü kırpmayan kıymetli kardeşlerimiz, babalarımız ve ağabeylerimizin yanında olduğunu belirtmek isteriz. Devletimizin kapıları tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi kıymetli gazi ve şehit yakınlarına da sonuna kadar açıktır."

İftara Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Demir, Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Özgün Yapağı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Dündar Özurgancı, İlçe Müftü Vekili Nuri İbrahim Ateş, Tosya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Recep Keçeci, şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları katıldı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER