banner221

MHP Grup Başkanvekili Usta'dan Bafra'ya ziyaret

SAMSUN (AA) - MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, partisinin Bafra ilçe teşkilatını ziyaret etti.Usta, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimiyle Türkiye'nin yeni bir sisteme geçiş yaptığını söyledi.Türkiye'nin birlik...

MHP Grup Başkanvekili Usta'dan Bafra'ya ziyaret

SAMSUN (AA) - MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, partisinin Bafra ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Usta, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimiyle Türkiye'nin yeni bir sisteme geçiş yaptığını söyledi.

Türkiye'nin birlik beraberliğe çok ihtiyacı bulunduğunu dile getiren Usta, bu anlamda Cumhur İttifakı'nın seçimleri kazanmasını çok önemsediklerini belirtti.

Bu seçimde iki amaçları bulunduğuna işaret eden Usta, "Birincisi Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar cumhurbaşkanı seçmekti, başardık. İkincisi Cumhur İttifakı'nın parlamentoda çoğunluğu elde etmesi, aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi'nin parlamentoya güçlü şekilde girmesidir. Bu amacımızı da gerçekleştirmiş bulunuyoruz." diye konuştu.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki oylarında da ciddi artış yaşandığına dikkat çeken Usta, bu artışın Türkiye geneline de yansıdığını kaydetti.

Usta, daha sonra partililerin görüşlerini dinledi ve sorularını yanıtladı.

Usta'ya ziyaretinde, MHP Samsun milletvekili adayı Abdurrahman Çamaş ile Bafra MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER