Bafra`da yaz spor okulları takdir topluyor

Samsun`un Bafra ilçesinde Mevlanaspor`un başlatmış olduğu yaz futbol okulları açılışı yapıldı.

Bafra Mevlanaspor Kulübünün başlatmış olduğu yaz futbol okulları bugün eski kapalı spor salonunda bulunan antrenman sahasında açıldı. Burada konuşan Kulüp Başkan Yardımcısı Arif Öztürk, “ Bizim tek derdimiz gençlerimize sporun ahlakından ve güzelliğinden faydalandırmak. Ama alt yapı tesislerimizin eksikliği bizleri bazen çok yoruyor. Kocaman şehrimizde sadece burada bir antrenman sahası var. Bu büyük bir eksikliktir. Burada takımlar birbirine girmiş vaziyette idman yapıyorlar. Kulübümüz 4 branşta faaliyet gösteriyor. Birçok şampiyonluklarımız ve milli takımlara oyuncu göndermişliğimiz var” dedi.

Öztürk`ün ardından konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, “ Yaz spor okullarına başta valimiz olmak üzere kaymakamımız ve bizler çok önem veriyoruz.  Yazın boşta olan vaktinizi bu şekilde sizlere maksimum desteği vererek geçirmenizi sağlamak istiyoruz. Şuan bin tane öğrencimiz yaz spor okullarında. Buraya spor yapmak için gelenlere söylüyorum. Zeki, çevik ve en önemlisi de ahlaklı bir şekilde sporunuzu yapmanızı istiyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kulübe maddi ve manevi destek sağlayan katılımcılara plaket takdim edildi. Ayrıca sporculara da birtakım hediyeler verilildi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2018, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER