Motosiklet tutkunlarından polise ziyaret

ORDU (AA) - Ordu'da bir grup motosiklet tutkunu, polisleri ziyaret etti.Ordu Motosiklet Kulübünce, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla polis uygulama noktaları ziyaret edildi. Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi'nde...

Motosiklet tutkunlarından polise ziyaret

ORDU (AA) - Ordu'da bir grup motosiklet tutkunu, polisleri ziyaret etti.

Ordu Motosiklet Kulübünce, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla polis uygulama noktaları ziyaret edildi.

Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi'nde buluşan yaklaşık 20 motosiklet kullanıcısı, Türk bayrağı eşliğinde konvoy gerçekleştirdi. Kentin farklı noktalarındaki polislerle bir araya gelen grup, teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Kulüp adına polislere lokum ikram eden Uğur Gündoğdu, motorcuların da trafikte olduğunun fark edilmesi konusunda kendilerine destek veren emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Dağlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini söyledi.

İnsanların acılarını ve mutluluklarını paylaşmak için destek verdiklerini anlatan Dağlı, "Bugün de bizler için vatanın dört bir yanında yer ayırt etmeden görev yapmaya çalışan ve canını ortaya koyan polislerimizi unutmak istemedik. Onları hatırlayarak sürpriz yapmak istedik. Onlara çok şey borçluyuz." dedi.

Açıklamanın ardından motosikletçiler, polislerle hatıra fotoğrafı çekildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER