Öğrenciler doğada buluştu

DÜZCE (AA) - Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu, baharın gelmesiyle tabiatın uyanışına tanıklık etmek için akademik, idari çalışanlar ve öğrencilerle birlikte doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Kaynaşlı Çamlıpınar Göleti'nden...

Öğrenciler doğada buluştu

DÜZCE (AA) - Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu, baharın gelmesiyle tabiatın uyanışına tanıklık etmek için akademik, idari çalışanlar ve öğrencilerle birlikte doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Kaynaşlı Çamlıpınar Göleti'nden başlayan ve Topuk Yaylası'na kadar süren 8 kilometrelik parkurda yürüyen üniversite öğrencileri, gerçekleştirilen oyun ve etkinliklerle doğada stres atma imkanı buldu.

Doğa yürüyüşü sonrası açıklamalarda bulunan Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Bayraktar, öğrencilerin baharı karşılama organizasyonunda bir araya geldiğini söyledi.

Güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Bayraktar, "Bugün yaklaşık 8 kilometre yol yürüdük. Yolun engebeli ve kısmen çamurlu olmasına rağmen etkinliğimize katılan doğaseverler ve öğrencilerimiz doyasıya vakit geçirdi. Etkinlikte emeği geçen personelimize, öğrencilerimize ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER