banner221

Suluova Muhtarlar Derneği Başkanlığına Vedat Kurt seçildi

AMASYA (AA) - Suluova Muhtarlar Derneği başkanlığa Vedat Kurt getirildi. Dernek binasında 61 köy ve mahalle muhtarlarından çoğunluğun katılımıyla gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen seçimde, kullanılan oyların tamamını alan Kurt,...

Suluova Muhtarlar Derneği Başkanlığına Vedat Kurt seçildi

AMASYA (AA) - Suluova Muhtarlar Derneği başkanlığa Vedat Kurt getirildi.

Dernek binasında 61 köy ve mahalle muhtarlarından çoğunluğun katılımıyla gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen seçimde, kullanılan oyların tamamını alan Kurt, başkanlığa seçildi.

Kurt, bugüne kadar dernekte görev alan herkese teşekkür ederek, "Devraldığım görevimi arkadaşlarımla layıkıyla yerine getirmek, ilçemizin gelişimi, birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak için gayret göstereceğiz. Tüm muhtarlarımızın ve halkımızın temsilcisi olarak hizmet edeceğiz. Şeffaf ve istişareye önem vererek tüm köy ve mahalle muhtarlarımızın fikirleri ve destekleriyle sorunların çözümü için planlı, programlı ve ortak akılla hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulunda ise Muhittin Çakır, Mehmet Kaya, Mehmet Demirci, Kenan Uymaz, Murat Arslan, Musa Yahşi, Akif Bulut, Bekir Değirmenci, Arslan Keleş ve Yunus Kılıç yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER