banner223

Terme'de ramazan etkinlikleri

SAMSUN (AA) - Terme Belediyesi Kültür ve Sanat Sokağı'nda ramazan etkinlikleri düzenleniyor. Terme Belediyesi, ilçede ramazan ayının güzel geçmesi için Kültür ve Sanat Sokağı'nda Ramazan Çarşısı oluşturarak, ramazan etkinliklerine...

Terme'de ramazan etkinlikleri

SAMSUN (AA) - Terme Belediyesi Kültür ve Sanat Sokağı'nda ramazan etkinlikleri düzenleniyor.

Terme Belediyesi, ilçede ramazan ayının güzel geçmesi için Kültür ve Sanat Sokağı'nda Ramazan Çarşısı oluşturarak, ramazan etkinliklerine başladı.

Teravih namazı sonrası gerçekleştirilen ramazan etkinliklerinde Kur'an-ı Kerim ziyafeti, sema gösterileri, sohbet ve söyleşilerin yanı sıra tiyatro, oyunlu yarışmalar yer alıyor.

Kültür ve Sanat Sokağı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Ramazan etkinlikleri kültürümüzün çok önemli bir parçasıdır. Mübarek ramazan ayında bir yandan oruç ibadetimizi yerine getirirken diğer yandan dostlukları artıracak bu etkinliklerin düzenlenmesini belediye olarak çok önemsiyoruz. Tüm hemşehrilerimizi etkinliklere bekliyoruz." dedi.

Ramazan ayı boyunca çat kapı iftar sofralarına konuk olarak Termeliler ile aynı sofrayı paylaşacağını anlatan Kılıç, "Ramazan ayı, yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Bu ayda mümkün olduğunca her kesimden vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Onların sofralarını paylaşırken sıkıntıları, üzüntüleri ve neşelerine de ortak olacağız." ifadesini kullandı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER