banner223

Tosya'dan Afrin'e yardım gönderildi

KASTAMONU (AA) - Türk Kızılayı Kastamonu Şubesi ile Hüda İlim Kültür Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle Kastamonu'nun Tosya ilçesinden toplanan yardım malzemeleri, Afrin'e gönderildi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen...

Tosya'dan Afrin'e yardım gönderildi

KASTAMONU (AA) - Türk Kızılayı Kastamonu Şubesi ile Hüda İlim Kültür Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği işbirliğiyle Kastamonu'nun Tosya ilçesinden toplanan yardım malzemeleri, Afrin'e gönderildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Kastamonu Kızılay Şube Başkanı Muhsin Emeksizoğlu, ilçede başlatılan yardım kampanyası kapsamında 20 ton un ve 4 ton pirinç toplandığını söyledi.

Toplanan yardımların Gaziantep'deki Kızılay deposuna teslim edileceğini belirten Emeksizoğlu,"Amacımız, Afrin'de mağdur olanlara yadım ulaştırabilmek. Askerlerimiz can veriyor, vatandaşlarımızda mallarıyla can verenlere destek oluyor. Türkiye'nin her yerinde aynı şekilde insanlarımız duyarlılığını kaybetmemiş durumdalar. İnşallah Cenabı Allah Türkiye'nin bu birlik ve beraberliğini devam ettirir. Tosyalılara da bu vesileyle sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan duanın ardından yardım tırı yola çıktı.

Törene, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Hüda İlim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Kaan Çetin, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER