Trabzon'da yol asfaltlama çalışması

TRABZON (AA) - Trabzon'da yol asfaltlama çalışmaları devam ediyor.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Fen İşleri Dairesi ekiplerince Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine ulaşımı sağlayan...

Trabzon'da yol asfaltlama çalışması

TRABZON (AA) - Trabzon'da yol asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Fen İşleri Dairesi ekiplerince Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine ulaşımı sağlayan yolda asfaltlama çalışmalarına başlandığı ifade edildi.

Farabi Caddesi'nin ekipler tarafından freze ile kazınarak modern şekilde asfaltlandığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Aynı şekilde Akif Saruhan Caddesi'nden Zafanos istikametine doğru olan yoldaki asfaltlama çalışmalarına ise cuma günü itibariyle başlanacak. Kalkınma Mahallesi yolunun Farabi Caddesi girişine kadar olan ilk 1,5 kilometrelik kısmı ise bölgede gerçekleştirilecek olan elektrik altyapısı işlemlerinin tamamlanmasının ardından yine Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanacak."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Bölgede gerçekleştirecek asfaltlama çalışmalarının toplam maliyeti 2 milyon lira. Son derece kaliteli, uzun yıllar hizmet edecek çalışmalar yapmaya önem veriyoruz. Freze ile yolu kazıyıp son derece kaliteli bir çalışma yapıyoruz. Trabzon'umuzun her noktasında seferberlik halinde çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER